Nu har han åkt hem...

Idag fann jag Anton sittandes med tårarna fallandes ner för kinderna.. "Titta mamma,Simbas pappa har somnat nu.... han har åkt hem":

Det är gripande att se sitt barn med tårarna i ögonen när han ser på Lejonkungen. Trots hans ringa ålder så grubblar han, även om tankeverksamheten är begränsad. Lejonkungen och Landet längesedan var vanliga filmer vi såg i samband med farfars bortgång. Han kunde relatera och prata om döden och farfar och det är väl dem diskussionerna han fortfarande minns. Trots det så har vi aldrig använt ord som "åkt hem" m.m... lite lustigt att han tänkte i dem banorna..

Snart är min lilla älskling riktigt stort..för på Måndag fyller han fyra år. Det är helt sjukt.. som tiden flyger förbi, det var inte länge sedan de la honom vid mitt bröst, alldeles skrynklig och underbar.. Jag minns hans födsel som om det vore igår..

Och jag har dessutom insett en sak ang .förlossningen .. jag måste vara den enda kvinnan i världens som tyckte det var skönt under krystningarna ,trots att jag inte hade bedövning. Snälla säg att det finns nån mer som tyckte detta för vart jag än läser så står det i bloggar vilken smärta folk kände.. hmm jag som har låg smärttröskel...

Idag var sista dagen på VFU:n för denna perioden. Det är helt sjukt .. vi har bara varit ute i fem dagar men vårt värsta uppgifterna.. och det fick vi reda på 5 dagar innan.. och  då ska det köpas böcker som man skulle  hänvisa till, observationer, intervjuer m.m. och detta samtidigt som man går hela dagen på VFU..

Denna veckan var det premiär för mig.. första gången någonsin jag undervisar på  högstadiet. .:) Jag fick applåd efter en lektion så man får väl anta att de ansåg att gjort ett bra jobb :) hoppas det iallafall...

Förra veckan var vi och åkte skridsko o hade picnic..ska ladda upp lite bilder från den dagen lite senare.. detta blir tillgodo under tiden.. minnen ifrån en mkt viktig dag :)

Nu ropar killarna att jag ska baka..så det är väl bara att snällt lyda :)


RSS 2.0