bröllop!


tvestjärtar mellan pattarna...

Jag tror jag har överträffat mig själv, eller ja, kanske inte, det får ni avgöra. Dem som känner mig vet att jag är världens mest klumpigaste människa... Och de som känner mig vet varför jag har ett stort brännmärke på rumpan. För er som inte vet, ska jag berätta. När jag nyligen hade börjat universitetet satt jag ute och rökte, jag hade knäppt upp mina redan allt för stora byxor (fråga mig inte varför jag hade knäppt upp dem) och tappar cigg jäveln i byxorna, jag försökte ta ut den men gick inte så jag reste mig upp vilket resulterade  att den kasade längre ner i byxan och brände rejält i röven. Jag fick sån panik att jag på öppen gata sliter av mig  byxjävlen och försöker få tag på ciggen.

Anton står bredvid mig, ser lite förbryllad ut & sen säger han:

Mamma du har tappat byxorna.


Liknade incident hände häromdagen. Jag och Mike höll på att fixa i garaget och sen satte vi oss ner, för att såklart röka. Då kände jag ett rejält stick mellan lökarna och min första tanke var "fan en geting". Och de som känner mig vet att jag är megaallergisk mot getingar. Jag började gräva och leta men såg inte. Då stack jäveln mig igen så jag fick sån panik att jag sliter av mig både tröja och bh. Problemet var att jag bara fick tröja o bh till huvudet och där fastnade dem. Så där står jag, återigen vid öppen gata med pattarna i vädret och tröja och bh för ögonen och med killen grävandes i mina lökar....

Det var en tvestjärt!!!

Någon som är lika klumpig och flummig som mig är min käre man. Jag hade gjort muffins till han och han fick ta med till sina arbetskollegor med. Innan han gick så sa jag att jag hade precis tagit ut dem ur frysen så han måste micra dem, tror ni han lyssnar? Såklart inte, istället kommer han hem några timmar senare och gnäller att de var hårda.

Tro fan de är hårda när de är frusna!!!





Något mer roligt än brännmärken på röven, tvestjärtar mellan lökarna är att jag nu har bytt inriktning och kommer läsa till religionslärare på gymnasienivå. Ett ganska stort hopp men så är det. Min föreläsare/ lärare kommer vara Marc Katz som vi alla känner till :)

Ska bli mkt spännade. Ska läsa om bla. kristendom, judendom, japanska och kinesiska religioner samt ISLAM

Dessutom så är en av de obligatoriska böckerna av mammas kompis.

jag är lite nervös för enligt det nya schemat ska jag bara vara två halvdagar i veckan i skolan, detta innebär nog mkt hemmastudier och extremt mkt självdisciplin.

Men jag längtar!!!

lite bilder, nya som gamla

så är det att vara gammal, räcker med en 2,25 för att däcka :)

vi? fulla? nää.. vad får dig att tro det??

jag? matgris? ännu en gång, vet inte vad du pratar om !

svårt att fokusera blicken?

Martins födelsedag

nu är nog "sommaren" över!

Det blåste in riktigt kyliga vindar idag, höstvindar. tror minsann att den skit sommar vi haft är nu slut för gott. Satt o snacka med "forat killarna" och vi alla konstaterade att det inte direkt varit ngn sommar.
Jag sitter och begrundar veckan som har gått. Mycket har hänt sedan vi stod där på stranden och läste upp våra löften. Det har varit en produktiv vecka trots allt. Garagerensning, planering till att fixa till huset, strandtennis och fest. Riktigt trevligt!

Idag har vi dessutom varit hundvakt till lilla Bonnie. Bonnie är en 13veckors goldenvalp som är skit busig, men sååå söt. Andra gången vi passar henne.. Anton fick tyvärr inte vara med och passa henne då han var på dagis. Sedan drog vi till stan och spenderade presentkortet vi fick av Maria och Niklas! Vi fick ett presentkort på mansion så det var perfekt, ngt som var ännu bättre var att det var REA så med oss hem fick vi:

4 Mariekko skålar

4 svarta kaffe koppar med röd insida (keramik)

en "manuell matberedare"

4 juicyglas från SagaForm

Om två veckor skall vi inviga Roberts present, det blir dvs. biobesök, och samma vecka ska vi utnyttja presentkorten från IKEA. Alla har verkligen gett oss fina tänkvärda presenter. Så nöjda!!

Efteråt drog jag och hämta Anton o Mike drog hem för att fixa till sig inför jobbet.

Jag och Anton hade en mysdag, trots det tråkiga vädret, gick en sväng inom forat och sedan gick vi o lekte på lekplatsen sedan gick vi inom pressbyrån o smaskade på en korv medan vi väntade på bussen. Sen har vi kollat på >Dr Snuggles och avsluttat kvällen med ett varmt bad. Mkt trevlig dag!

Nu ska jag gå o läsa nattsaga för busen!

det är när alkoholdimmorna lättar som hjärnspökena dyker upp...

Varför är det så? Varje gång.. varje gång man har druckit då sitter man där sedan, oförmögen att få hjärnspökena att försvinna. Man grubblar och har ångest trots att man faktiskt inte gjort något att ha ångest över. Missförstå mig inte, det var en bra kväll, riktigt rolig, trots att vi ej var så många. Ändå står man där, grubblar, känner paniken närma sig och undrar vad som egentligen händer. Jag sitter här fortfarande, oförmögen att somna trots att det gått ett dygn.. kan inte sluta tänka, kan inte glömma. Är det så för alla, är det bara jag? Minnen från det förflutna som bubblar upp till ytan, tillåter mig inte att glömma. Och man undrar när allt ska vara över, när ska man äntligen få ro?

Jag kommer aldrig glömma dig, det vet du! Jag minns allt! Jag kommer aldrig glömma. Jag hoppas detsamma till dig! Jag hoppas du får våndas livet ut. Jag trodde jag var en bättre människa, jag trodde jag kunde glömma och förlåta. Men aldrig! Jag önskar dig samma sömnlösa nätter som mig, jag önskar dig all smärta jag bär. Jag hoppas att du inte inte kan leva med det du gjort. Men jag vet det är lönlöst, du har ingen själ.. du kommer aldrig få det ultimata straffet.

Du förgörde inte bara mig, du förgörde vår son.. och det kommer jag alltid hata dig för, men du bryr dig inte!

R.I.P Ilham Csábi 010214


Lite mer bilder från bröllop o dyl.

Dags att besöka Arosfortet i Halmstad!Väntan på Tåget, Mike är så fin i sin tiara!!
Vi var faktiskt mer roade än vad det ser ut. på väg hem från Halmstad!

Martin ger Arosfortet tummen upp!! :)


Anita verkar glad!!



Before: Osminkad och gräslig, ögoninflammationen syns rätt bra, Mikes snygga ICE man skjorta på mig och ett par mjukisbyxor

Omvanlingen:



Tärna Charlotta
jag shakar loss...

Mer bilder kommer :)

några bröllopsbilder.. tagna av kära Charlotta :)


Storm på sitt eget bröllop?

När jag åkte ner till Käre Skåneland i Söndags så började resan bra med fint väder, men ju längre vi närmade oss slutstation så blev vädret bara s ämre och sämre.. När jag senare kvällen efter satt på Anitas balkong & såg hur både vind och blåst tilltog så var besvikelsen enorm. Hur kan detta hända? När jag såg ut över landskapet så jag snea träd, fåglar som drogs iväg av  vinden och översvämmning Jag var minst sagt skit nervös. När jag och Anita dessutom kom på den brilloanta idén att dra ut till Mac Donalds i stormen fick vi se det "riktiga" vädret lRegnet piskades glasrutorna på bilen o man kunde inte se ett skit. Hela bilen skakade av vinden, jag var säker att vi skulle flyga iväg Smart av Sveriges sämsta bilförare att ge sig ut i en storm :) Snart insåg vi att vi behövde tanka och följande hände:
1. Vi körde upp på fel sida och kunde inte hitta tanklocket. Tog dessutom ett tag innan vi förstod att den var på andra sidan och det var bara att vända bilen

2. När vi skulle ställa bilen rätt så körde vi rakt upp på tankens plattform och skrapade "snyggt" hela Jonas bil...

3. Hur fan får man upp skitlocket. Det är bäst vi ringer Jonas och frågar (Vi fick klara oss utan honom för han svarade ej, senare ringde han upp lite smått panik och undrade vad VI två "Duktiga bilförare" gör ute i storm)

4. Vi avslutade det hela med att köra över macdonalds skylten, upp på trottoaren och vi blev omtalade som de livsfarliga tjejerna i macdonalds kön :) GRATTIS TILL OSS!!

Dessutom så gav de oss fel mat på drive in så jag fick springa ut i regnet, dyblöt blev jag och fick dessutom vänta 10minuter i kö men jag fick rätt mat och lite till, till slut.

När jag sedan vaknade nästa morgon så fann jag till min belåtenhet att vädret var mkt bättre. Däremot så värkte mitt öga enormt. Jag vänder mig till Mike o skakar honom,k "Mike jag tror jag ska få ögoninflammation" Han tittar på mig " säger gå in o titta i speglen". När jag senare tittade på mig själv i spegeln fann jag att jag redan har en ögoninflammation och den största jag någonsin sett. Ögat var sin dubbla storlek och dessutom sne, den sjönk ner på ena sidan så jag såg helt cp ut. Dessutom kunde jag inte öppna ögonen. Anita som är nästintil blind utan linser upptäckte svullnaden direkt, det säger en del!! Jag var så ledsen o tjöt som e unge. Men jag fick snabbt antibotika o kortison så jag kunde påbörja behandling.
Jag gick med solglasögon varje dag trots det mulna vädret.

Jag, Mike och Martin passade på att dra över till helsingör för lite spritshoppping och dagen var ganska trevlig trots mitt enorma öga.

Onsdagen var det dags för den planerade och otraditionella möhippa/svensexan. Först hade vi picnic i det soliga vädret för att sedan  dra ner till stationene där charlotta mötte upp oss.

Med sig hade hon en liten present. NÄrmare bestämt en ögonlapp eller vad det heter, en sån som pirater har :) Nu såg ingn mitt svullna öga men däremot väckte jag upppmärksamhet på pannat sätt hihi

Tågfärden ledde till Halmstad där vi var på Arosfortet. Det är som fångarna på fortet där vi går gemensamt in i ett rum och gör olika uppdrag, men det finns ingen vidare information om vad det är för uppdrag utan det måste man själv komma på. Löser man inte uppdraget på angiven tid så blir det kolsvart o man måste försöka komma ut, Låter kanske int såfarligt men tänk om du kryper i små gångar och labyribnter, då är det inte lätt att hitta ut i mörkret sen.

En liten film

Vi tyckte vi var urkassa o vi klarade inte alls många men när vi fick reda på vår poängställning o antal celler vi klarat fick vi reda på att vi var en av de lag som var "bättre" ( som är där första gången).

Sen drog vi tillbaka till Ängelholm där vi käkade på Chaihong

Var en väldigt lugn dag men rolig, dessutom var vi alla helt utslagna så det passade bra.

Torsdagen var sjukt stressigt. Nagleförlägning, färgning o klippning hos Hagelqvist, hämtning av underkjol, blommor till dekoration m.m. Dessutom skulle vi fixa festlokalen, genomrep med Vigselförättare m.m. Dessutom ringde det folk från höger til vänster. Unbder tien jag fixade naglarna svarade jag på 11samtal!!!! Mitt iallt så  krånglar det med både tårta och festlokal och jag förvandlades till en skit förbannad bridezillas!!! Allt löste sig dock och vi hade alla riktigt trevligt, Jag tillsammans med m2b, Anita, charlotta, Kathy,  Martin , Mina föräldrar, anton och servitris Emelie  höll på att fixa lokalen. Senare kom även Jeanette, Erik och Marianne. Vi drog från festlokalen vid 22.00 och jag och mike, marianne, jeanette o erik gick ut på resturang o käkade, det var mkt trevligt. Kom till hotellet vid ett o la oss inte förrän några timmar senare så jag var GAAANNNSSKKKA trött på bröllopsmorgon :)

Tyvärr har jag inga  bilder då vår kamera är i sönder :(

Nu e ja mrs istället för miss

uppdatering kommer :)

RSS 2.0