Dagen..

.. har varit en väldigt stillsam dag, i med att det här är första dagen på vad som känns som en evighet som jag har varit levande så har jag inte orkat med sååå mkt precis. Pratade med min handledare idag och vi bestämde att vi ska pratas vid på måndag om dagarna jag missat. Jag vill absolut ta igen dessa dagarna för VFUN lär man sig så mkt mer på än skolan. Märks att det var ett tag sedan man var i arbetslivet även om handledaren menar att det syns väl. Jag bara längtar tills jag får min egen klass.. frågan är hur länge jag kommer vara ute i skolorna i med min stora dröm, vad jag vill hålla på med.
I vilket fall som helst så har vi en jätte söt affär här i Alster och de brukar sälja glass under vår och sommar och igår var första dagen de började sälja för våren. Jag orkade dock inte gå dit där igår men lovade Anton att vi skulle gå idag. Så dit gick vi, Anton var helnöjd, de hade även gigantiska gräddbullar och godis där så Anton var i himmelriket :)
image57image58image59image60image61


Senare på kvällen promenera vi till Alster sjön. Bus Ior vägrade gå hem, om han fått bestämma så skulle han bott i vattnet :) Det var jätte mysigt, skönt att få komma ut och få lite frisk luft...

image62image63image64image65image66
jag o min orakade kille, han kan aldrig se seriös ut :)
image67

Guldnappar

image52

Babyshop säljer en guldnappför 299kr från elodie details om man vill pimpa sin baby hehehe...

Jag är själv otroligt sugen på Knuckleheads märke, de har skit coola kläder, men mest vill jag ha deras gubbkeps till Anton. Men de kostar mellan 210-250kr och jag tycker det är lite för dyrt.
image53
Jag har löst problemet genom att ge han min gubbkeps "pieces" istället. Vad tycker ni? Passar den?
image54image55image56

Den goda nyheten är..

.... att jag har gått ner tre kilo i med att jag varit sjuk :)

Den dåliga nyheten är att jag lär gå upp den och lite till :(

Tack Carro som skicka denna, han är ju helt fantastisk


veganer är som vegetarianer bara gasigare..



citat ifrån Cosmopolitan.. Klockrent hiihhi. Måste fråga mamma om det stämmer :)

Första dagen på VFUn...

..och blev smittad med maginfluensan från helvetet. Kan säga att jag aldrig mått så dåligt av en maginfluensa. Jag har högfeber m.m. Jag ligger i soffan och försöker kurera mig och läsa inredningstidningar. Jag är så besviken över att inte vara på skolan idag, tack och lov skulle jag ej hålla lektion idag. Som sagt gårdagen var lite smått kaotiskt men otroligt lärorikt, jag var helt enkel tvungen att lära mig då det inte fanns någon där att fråga. Jag tycker det är så himla roligt, har jobbat mycket med barn, i många år, men aldrig med förskoleklass. Jo föresten, jag har hoppat in en gång som vikarie, men inte alls så här. Tidigare har jag jobbat på en skola som lärarassistent och så har jag även jobbat på förskolor, men känner nu att jag vill utbilda mig till lärare.
Jag missar tyvärr personalmötet som är i morgon, men annars så ska jag gå på utvecklingsamtal och jag ska vara med på "LIK möte". Jag kommer även att få följa med min handledare och välja ut böcker till nästa förskoleklass. Det ska bli hur spännande som helst.

Har även projekt igång i trädgården, jag ska lägga plattor, jag har lagt det åt sidan nu när jag är sjuk men ska snart sätta igång med det igen. Hoppas det blir fint. Fattar inte alls hur GÖran har tänkt när han satte plattorna, det var inte så bra jobb om man säger så hihih. Men när jag blir färdig med det då jävlar blir det fint, pl us att Anton kan cykla där :)
image51

FÖRESTEN!!

Vi kommer ha storfrämmat från skåne, Anita och Jonas kommer och firar Mikes 30års dag/ min försenade födelsedag/inflyttningsfest :)

Även Carro och stoffe kommer.-.. om de vet vad som är bäst för dem ;)
Och även några fler.. får jag hoppas i allafall hihih

image44image45Anita och Jonas, mina retard bitches hihih.. fulla såklart, utgång här i Karlstad :)

image46image47ja o killen
image48när jag och Anita bodde ihopg

image49Jonas och Mike, lite smått berusade (fast jag tror jag och Anita var värre :) ) på Nicks
image50Mike och hårdrock gänget :)

Praktik idag..

image43.. och jag skulle hålla min första lektion, tror ni inte jag kommer försent för de tränade upp en busschafför. Han visste inte hur man gjorde och han körde vilse.. Fatta jag hade panik haha men jag tyckte sååå synd om han, varför sätter man träningen en tidig morgon när massa människor är stressade till jobbet?? Jag tyckte riktigt synd om han. Det funkade jätte bra på VFUn. Mkt kaotiskt då jag fick ta hand om gruppen helt själv två lektioner varav den ena var jag inte beredd på. Det var mycket kaotiskt och jag var helt vilsen, men jag lärde mig mycket på det! Men eftermiddagen var lugn. "VI" lärare satt på en bänk i solen o fikade och snacka en massa. Efteråt promenerade jag till Rud och la blommor på Görans grav. Anton var så söt!! "Pappa, du är inte ledsen längre" sa han med ett leende. hihih så gullig han e. Sedan sa han: "Oj farfar fryser nog därnere vi måste ge han filt" Vad ska man säga?? :)

I Ungern har vi ett talesätt...

.. svettas hela våren, så slipper du frysa hela sommaren
Här i Sverige verkar man inte känna till detta talesätt.
Jag kan gott säga att trots det underbara vädret tänker inte jag gå ut i bikinis, shorts, mini kjolar för det är just de som kommer frysa under sommaren av feber haha..
Jag berättade just detta för min ungerska vän,Anita.. att här har jag sett folk gå i bikinis och så.. då berätta hon att hennes mamma gick med vinterjacka till Maxi och mötte folk i shorts

hahaha Hon e en riktig ungrare hon :)

Aron Kwok


Få människor sårar mig..

.. för de betyder ingenting för mig.. men det finns två killar.. när jag tänker på dem kan jag inte andas, jag får panik. Vill helst glömma dem. Så ringde den ena häromdagen, han har tydligen börjat umgås med den där andra killen, tack vare mig.. det var ju jag som presenterade dem fast deras första möte var katastrofal (slagsmål). SÅ pga mig är de nu kompisar och de vill träffa mig när jag kommer ner.. Panik!!!

Den här är för dig.. minns du? :)


Minnen..

..var och kollade på webbisar, för jag visste min kompis skulle få barn, och där var hennes lilla älskling. Hon har fått en bedårandes söt son. Pojken är halv katones, halv svensk, men de var då inte de minsta tecken på att den pojken var svensk, så extremt lik sin mamma men framförallt sin mormor. Bilden väckte upp många gamla känslor. Jag visste inte om jag skulle ringa henne eller ej. Jag valde att skicka ett sms, och fick faktiskt ett positivt svar . Men vet inte vad jag ska tänka om det, är det början på en forsatt vänskapsrelation eller ej. Alltså vårt vänskapsförhållande är otroligt komplicerande. Kan det vara så att man ibland inte kan umgås med vissa kompisar, fast man så gärna vill? Problemet med henne och mig är att nu när vi träffas så minns vi det förflutna.. saker som vi båda två inte vill minnas, och även om vi inte pratar om det, finns det ändå där och jag märker att både hon och jag blir osäkra. Jag blir så ledsen, vi var så otrolgt nära, hon var min syster,under alla dessa år har vi gått igenom så otroligt mkt. Ibland så önskar jag att vi kunde få tillbaka det där, när vi var 12år och otroligt naiva, visst vi hade börjat träffa killar och dricka, men livet var okomplicerat. Det var innan vi förstod hur verkligheten runt omkring oss var. Och än idag minns jag våra samtal i hennes lilla rum, där vi pratade om killar, kompisar osv. Och jag minns alla rosor vi fått som killar, dem torkade vi och satte upp över väggarna. Ur stereons högtalare spelades romantisk katoneisk musik och sängen var full av gosedjur vi fått av killar. Även om jag vet så mkt mer nu så önskar jag faktiskt tillbaka det där, när allting var så bra. NÄr vi levde i ett lyckligt ovetande, i en lögn, fantasivärld..

Jag kommer aldrig glömma henne!! Även om vi aldrig ses igen!!

Demjen Ferenc Honfoglalas


Demjan Ferenc - Honfoglalas

Kell még egy szó, mielőtt mennél. Kell még egy ölelés, ami végig elkísér. Az úton majd néha, gondolj reám - ez a föld a tiéd, ha elmész visszavár! Nézz rám és lásd csillagokra lépsz, nézz rám tovatűnt a régi szenvedés, hol a fák az égig érnek ott megérint a fény. Tudod jól, hova mész - de végül hazatérsz! Ref.: Szállj, szállj sólyom szárnyán három hegyen túl; Szállj, szállj ott/én várok rád, ahol véget ér az út... Úgy kell, hogy te is értsd - nem éltél hiába. Az a hely, ahol élsz - világnak világa. Az égig érő fának ha nem nő újra ága, úgy élj, te legyél - virágnak virága! Ref.: ... Nézz rám, s ne ígérj; Nézz rám sose félj - ha nincs hely, ahol élj - indulj hazafelé!



Engelsk översättning: ) A word is needed before you leave A hug is needed that follows you till the end Think about me sometimes during your journey This land is yours, it will be waiting for you to come back 2.) Look at me and see, you are stepping on stars Look at me and old sufferings will disappear Where the trees reach the sky, light touches you You know well where to go, but in the end you will come back 3.) Fly, fly on falcon's wings over three mountains Fly, fly, i'll be waiting for you where your journey ends 4.) You have to understand you didn't live for nothing The place you live is the world of worlds If no more branches grow on the sky-high tree Live like that to be the flower of flowers 5.) Fly, fly on falcon's wings over three mountains Fly, fly, i'll be waiting for you where your journey ends Fly, fly on falcon's wings over three mountains Fly, fly, i'll be waiting for you where your journey ends 6.) Look at me and don't promise Look at me and never be afraid If there is no place to live Start to go home.

Anita och Martin ska sjunga och spela "utan dina andetag" med Kent :)


Bröllopet.. varning för repetering :)

Ok, nu ska vi snart gifta oss, närmare bestämt 080808.. bröllopsinbjudan blev skickad förra veckan och redan nu har vissa börjat medela om de kommer eller ej. Det känns bra
Gjorde ett test på facebook om vilken brud jag är och det stämmmer ganska bra hihih

While you aren't ready to throw away all wedding traditions, you want a wedding with a twist
You're more inspired by celebrity weddings on E! than from bridal magazines
Whether this means getting married on the beach barefoot or a mariachi band for the reception...
Your wedding will be a blend of old and new - white dress cocktail, personalized vows, whatever suites you!!!

Som sagt stämmer det mycket bra, jag är gammaldags inom vissa områden och vill ha annorlunda inom andra områden. Jag är nog bridezilla med inom vissa områden men inte andra hehe..

vi komer i allafall gifta oss på skäldervikens strand, vigselförättaren frågade helt allvarligt om vi ville gifta oss i vattnet som många gjort, men jag sa det var nog bättre på stranden, inte kul att bli blöt o förstöra klänning och så hihih.. Efteråt kommer vi ha festen i en ÄSSS som ligger nere vid stranden. Lokalen är inte lika vacker som den vi först tänkte men utsikten är fantastisk, över vattnet, närheten är perfekt, promenad avstånd till allt, priset och bemötandet har också varit perfekt.. Jag har redan nu bestämt ett besök på stranden när det är sen natt. Förr när jag bodde i Ängelholm brukade vi ofta gå ditt om natten fulla, o lägga oss där och bara softa.. underbart :)

Jag kommer ha mina närmaste kompisar som tärnor, närmare bestämt, kära Adela, Anita, Carro och blivande svägerskan Jeanette...

Här är lite av min bröllopshög
image38
jag har även beställt personliga servetter.. vad tycks?

image39image40
Bröllopsbubblorna(lite rörigt men ändå) och konfetti
image41image42

återkommer senare med mer bröllopssnack:)

HAN har kommit tillbaka

I natt drömde jag om mannen igen.. drömmen var annorlunda men jag vet att det var han. Läskigt att veta att han alltid kommer vara där, trodde han var borta.. men jag hade fel. Vaknade av att jag hade rivit mig i ansiktet under drömmen.. det var en kamp och jag vet att jag ännu en gång förlorade...

Engla...

image36

Jag insåg precis en sak.. satt och tänkte på stackars Engla och hennes familj och insåg en sak. Englas namn är på allas läppar. Det talas vitt och brett om det tragiska som hänt, man skriver om det i sina bloggar, läser om det i tidningarna m.m. Det värsta är att livet går vidare. Vi kommer skriva nya inlägg, om fashion, skolan, barnen, bröllop osv. Samtalsämnnena kommer ändras, vi kommer diskutera om andra saker som hänt i världen och om alla vardagliga ting.. hon kommer så småningom glömmas bort. Tills en dag någon tar upp det, man återigen minns det för att sedan gå vidare igen. Det är så hemskt, för det händer så mycket där ute ivärlden som man bekymmrar sig över och snart kommer något nytt. Men för Englas familj kommer sorgen aldrig gå över. Det kommer inte gå en dag som inte hennes föräldrar tänker på henne. OCh jag minns min egen kompis bortgång Han dog när han var 19år och det går inte en dag som inte hans mamma tänker på honom. Än gråter hon över hans död och jag känner nästan att jag måste fly, fly för jag orkar inte tänka, sörja. Jag tänker på han än, men måste gå vidare med mitt liv.. och det är det värsta, livet går vidare.. vare sig man vill eller ej. SÅ förlåt Engla om jag nånsin kommer glömma dig, Jag tänker på dig och alla andra stackars barn som far illa ut därute. Och jag tänker på era föräldrar som måste leva vidare med sorgen!!!

R.I.P Engla!!


Så bedårande söt flicka, min och Antons nya favvis hihihi


Carroo...

. jag skulle visa vart jag kommer ifrån, men detta var den bästa länken.. det var mellan denna och en kille som sprayar graffitti hehe så det fick bli den fast den inte visar mkt hahahaha.. men förhoppningsvis får vi råd att åka till Budapest tillsammans :) szeretlek!!

Bekasmegyer.. my home...


Ni finns i mina hjärtan!!


szeretlek


bra låt


Mellan valet och kvalet..

.. fick ett sms av Therese att katten har fått ungar nu, blandannat fanns det en hel vit och en grå och jag är himla sugen. Men killen gnäller, han vill inte ha en katt nu.. men jag e jätte sugen. Vet inte vad jag ska göra, sen är problemet att jag gifter ju mig i Augusti och då måste jag ordna kattvakt i en vecka, vill inte ta med sötingen, synd att den ska behöva resa så långt.. hmm vet inte alls vad jag ska göra.

Innan idag var det jätte fint väder så vi passade på att gå ut på en promenad, men nu har solen gått igen   men jag hoppas verkligen på att det blir finare sen så man kan gå ut på en promenad till. Passade på att tillaga "kale" igen men denna gång med kött så inte killen gnäller för mkt hehe. Jag gillar när det är mycket färger i maten vilket inte blev denna gång för allt blev så mörkt av marinaden men det var sjukt gott image33grönsakerna i woken med lite vitlök och lite limesaft.. mums va gott. Resultatet blev så här mörkt :( image34Det roliga är att Anton börjar äta med pinnar nu, han är fortfarande inte så bra på det men det kommer hihi.. Jag var i hans ålder när jag började äta med pinnar :) image35Ett tips om det är nån förälder med barn som är gnälliga när de väntar på maten som läser. Jag brukar alltid lägga fram grönsaker på bordet, ex. morotstavar, gurkstavar etc. och de sysselsätter Anton under tiden jag lagar mat samtidigt som han får i sig allt nyttigt i grönsaker (inte för att han är kräsen med grönsaker, älskar det).
Nu ska jag återgå till mitt mail, jag håller på att skriva till min handledare då jag ska på VFU/praktik snart.. längtar sååå mycket!!!

Mina föräldrar kommer inte nu heller... :(

Mina föräldrar skulle egentligen komma till påsken men pga att de lovat storm så vågade de inte köra hit, sen kom det ingen storm, snopet. Men nu var det meningen att de skulle komma istället men mamma säger att hon inte hinner. VIsst jag förstår henne, hon har nyligen blivit utvald att vara ambassadör för regeringen. Hon ska vara ett gott föredöme för kvinnor/invandrare som vill starta eget och föreläsa om detta osv. Hon fick ju läsa om hela hennes utbildning i Sverige och nu har hon kommit långt... Strongt, hoppas jag kommer lika långt som henne.
I vilket fall som helst, det är ändå tråkigt för nu var det ett halvår sedan vi träffades och då var det två timmar vi umgicks.. så jag tycker det är dags nu , när jag har hus och allt juh... men men.. vi lär ju träffas i augusti om inget annat.. föresten så grälar vi jämt när vi träffas hehe..

Szeretlek Anüy.. även om du är jobbig hihi

Eftersom det varit så dåligt väder..

.. så var jag inte alls sugen på att göra nåt rolig idag, så det blev storhandling och sen myskväll med Anton och killen. Men nu har jag äntligen köpt JLO´s parfym igen, jag älskar hennes parfymer!!! Verkligen en av mina favoriter. image27image28Så nu är jag jätte nöjd. Vi passade även på att köpa en mikrovågsugn. Anton pajade vår förra, eller rättare sagt gjorde så den explodera.. Anton klarade sig tack och lov.. Det blev en Ideline micro och jag e nöjdimage29Visst är den fin? :)
Vi köpte även två filmer till Anton och tyvärr en massa godis, kunde inte motstå, lördag och allt :).

Efter Maxi så tog vi ett besök med svärmor på Burger King image30var egentligen inte alls sugen, som jag sällan är på hamburgare men jag var så jävla hungrig. Jag hann inte äta på hela dagen så jag kände att det är bättre än inget. Jag försöker äta mer regelbundet och är väldigt duktig när jag är i skolan men hemma tycks jag adlrig hinna äta. Killarna ska alltid ha en massa mat med kött i och jag är inte glad i för mycket kött... :(
Så nu på kvällen sitter vi och smaskar godis och kollar på Monsters Inc och en film jag tror hette Dinosarier
image31image32En riktigt slappe dag alltså.. detta innebär en extra lång promenad i morgon :) Bara hoppas det blir bättre väder!!!

usch...

vad hände med det fina vädret? Igår var det super fnt väder och nu snö snö snö.. :(image26

Rena rama Julafton...

Om det är något jag har saknat sen jag flyttat till Karlstad är ett gott utbud av asiatisk mat, och nu har jag äntligen funnit den-... i form av en buss, ja eller en affär på hjul. Varje Fredag kommer en buss lastad med massa asiatisk mat till Kronoparken och idag var första gången jag besökte den. Den var fullpackad med både matvaror och människor. Fy va trångt det var men alla var hjälpsamma hihihi. Efter två timmar i denna trånga buss kom jag ut med 20kg ris, en stor låda full med nudlar, Kale ( en grönsak/sallad), räkbollar,fiskbollar, ajom moto, groddar, glasnudlar etc etc. listan kan göras lång. Hela kalaset gick på 518kr och var lätt värt det. Det gjorde inte saken bättre av att det var underbart väder.
Efteråt gick vi hem till svärmor på te och bullar. Men vid nio tiden satte Anton igångo ch vara grinig och arg så det var dags att gå hem. Han fixai lite i trädgården också. Det är så underbart att vara ute när det är sånt här väder.
Såklart, dagen till ära så blev det en skitgod wok till kvällsmat, med räkor, kale, groddar, svamp och annat gott. Blev jätte bra,även Mike var nöjd trots det var mycket grönsaker i :)

Idag har jag även köpt ett halsband och en klänning. Jätte fina! fast mike hatade halsbandet, vad tycker ni?
image23image24jag har även gjort mitt första köp på tradera när det gäller barnkläder. Får se om jag blir nöjd då kanske det blir fler gånger. För då får man faktiskt märkes kläder till en bra peng, begagnade som nya. Jag köpte nu tre jeans för 120kr plus frakt och det är ju faktiskt inte så farligt plus ett bar diesel byxor för 80kr.
image25vad tycks? Hoppas de ser bra ut när jag får dem!!! :)

Nej nu ska jag gå och mysa lite med Herr Mike!! Ha en trevlig kväll allesammans!

Lite påskbilder m.m.

image17image18påskharen på besökimage19Anton har gjort ett påskland, vi odlade gräs och sen målade vi ägg m.m. och satte i landet. image20äggen vi måla, och sen gjorde vi kycklingar av våra händer och målade hihihimage21Anton var med och gjorde påsktårta.
image22

Bröllopet närmar sig!!!

Nu är det knappt 4 månader kvar till bröllopet och jag borde bli stressig men just nu är jag faktiskt inte det. Jag är färdig med alla inbjudningskorten så nu är det bara att orka skicka alla hehe.. Tänkte lägga upp så ni får säga vad ni tycker
image9image10
image11säg gärna vad ni tycker, även om det kan vara svårt i efterhand att justera :)
Vigselförättaren är också fixad och catering blir östra kvarn. De lagar skit god mat och det är en riktigt god meny. Förhandlade mig fram till att gästerna får välja mellan tre olika menyer då det är  många veganer och även vissa som bara äter kyckling.

Meny!

 

Grönsallad och dressing ingår i alla varmrätter.

Räkcanapé
Kycklingfilé med gorgonzolasås, säsongens grönsaker och potatis
Kladdkaka med grädde



Rosencanapé: Räkor, färskrökt lax, pepparrotsgrädde och stenbitsrom
Helstekt kalvytterfilé med murkelsås, säsongens grönsaker o potatis
Chokladmousse med färska bär och passionfruktsås

 

Vegetariskt utbud

marinerad grön sparris med sallad på soltorkade tomater och parmesanost 
honungsgratinerad chévre med ungsrostade grönsaker

Chokladmousse med färska bär och passionfruktsås

Vigsel kommer ske på vackra Skäldervikens strand
image12image13och sen festas det loss på ÄSSS. Var egentligen inte mitt första alternativ. Hade viljat ha festen i en jätte fin gård i Helsingborg, men jätte högt tak och handmålad var taket. Vacker vinkällarre och ja den hade allt. Men hyran låg på 10 000kr och avståndet var långt från vigseln. Så det blir nog bättre så här. Lokalen är inte lika fin, men kostar bara 1700kr och då kan man lägga pengar på dekoration. Det är havsutsikt och gångavstånd till vigseln. Plus att de är super trevliga där och man får dagen innan "gratis" att fixa till.
Min brudklänning är en Romantica och blev allt jag sa att jag inte skulle ha. Allt jag ville ha var en enkel snygg brudklänning utan släp och det blev klännignen med längsta släpet i affären, mönster vid bysten och drapering, handsyda pärlor längst hela ryggen och släppen och bysten. Super fint, det är bar rygg och längst ner går den som en korsett.. För Antons del blir det annorlunda kostym. Det blir begige/sandfärgad linne kostym med vit skjorta. Byxorna är lite kortare modell, skor har vi inte införskaffat än dock. image14image15
Ja visst ja, kan ju visa min fina väska medimage16

Jag uppdaterar mer sen. Om det är fler som ska gifta sig som kommer in här så berätta gärna om vad ni har köpt och era planeringar!!

jaha..

..i går var jag så sugen på att blogga men då kom jag inte in och nu när jag väl kommer in vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Tankarna går som ett vrr varr i huvudet och jag kan inte sortera dem, det är så mycket som kommit upp nu. Och jag börjar sakna mina vänner där nere mer och mer. Snackade med kislány (Anita)igår, och jag kände att jag vill bara ta nästa tåg ner. Det är riktigt jobbigt när hon berättar om allt som händer när nere, för jag kan inte vara en del utav det. Jag vet det låter själviskt, men jag mår dåligt av att livet går vidare där nere utan mig. De har lärt sig att leva utan mig och jag är så rädd att det inte finns en plats där för mig när jag återvänder. För så är det där, vi är såna. Grupperna formas om och då försvinner du bort. Precis så var det med min "syrra", vi bodde ihop, gjorde allt ihop. Vi gick igenom så jävla mycket tillsammans, sen gled vi ifrån varandra, jag vet att det är en del av livet, men jag har aldrig upplevt så mycket med någon som med henne. Vi pratade för några veckor sen och allt kändes annorlunda och det var en obehaglig stämmning, trodde aldrig det kunde bli så, och hon ska föda nu vilken dag som helst och jag vågar inte ringa. Då är något fel, om jag inte vågar ringa min egen "syster".
Här i Karlstad fortsätter livet sin stilla gång. Man vaknar, pysslar i hemmet, tar Anton till dagis, skola och sen hem igen. De värmländska skogarna är läskigt tyst. Hade det inte varit för Carro hade jag fan dragit ner direkt. Det här livet är inte mitt och kommer aldrig bli, jag älskar hitta på mycket saker, samlas med vänner "mi casa su casa" och nu när många av mina vänner har fått barn så hade det löst sig perfekt. Vi hade kunnat ha vårat roliga liv med våra barn. För att skaffa barn är ju inte att ge upp sina liv snarare tvärtom.
Ett par andra grejer, fick gott omdöme på uppgiften jag lämnat in i skolan, det var skönt. Nu e det bara tentan kvar så är betyget fixat.
Igår hade vi Litteratur seminarie på boken "Flyga Drake" En fruktansvärt stark och gripande bok som jag kan verkligen rekomendera. Efteråt samtala jag och läraren om att jag skulle berätta för klassen om mina upplevelser. Men jag vet inte.. är Karlstad redo att veta sanningen om Fl´ora? Vet inte alls hur de skulle hantera den?
Jag hade det verkligen trevligt igår annars. Jag och Carro hade lika trevligt som vanligt, där vi haltade fram, den ena skadad och jag med skavsår som vanligt hihihi..
Vågade äntligen fråga Phuong med om vad det var för buss och fick det svar jag ville ha :) så nu blir det ett besök till den rullande affären och köpa hem rejält mkt kinesisk/vietnamesisk mat. mums..
En sak som har varit trevlig var att i förrgår så var jag, Ior, M och Anton nere vid stranden och hade picnic. Vi har börjat med ett belöningsschema och det var en av belöningarna. Det var mycket populärt, Anton fick själv bestämma vad vi skulle köpa hem så det blev:
baguetter med mammas hemmagjorda röra, kakor och varm choklad. De sprang runt som tokingar där nere och de enda som brydde sig om kylan var jag och Mike hihihimage5image6image7image8

Som avslutnig lite komiska bilder på mig och Mike att skratta åt Carro, hehe för jag antar du är den enda som läser denna blogg hahaha!!!

Ledig ifrån skolan idag!

Den nya kursen är hur skön som helst, ledig i princip varje måndag och fredag vilket är jätte härlig, all tid i världen till familjen, och det är bara att inse, de skulle inte klara en dag utan mig. I helgen så drog jag ut med mina kompisar första gången på minst ett halvår och tror ni inte killen ringer och frågar om han får lägga sonen? Skönt att veta att han kan ta eget insinativ (eller hur det nu stavas) :)
Det var jätte skönt att få vara ute med kompisar för omväxlingsskull... Jag har precis förlorat en närma släkting och det har tagit hårt då det varit mkt dödsfall de senaste månaderna. Min kompis hade dessutom problem med killen så vi tyckte det vore perfekt att gå ut. MEN att man aldrig kan lära sig, man kan inte gå ut när man är nere. Kvällen började brao ch så, vi satt fyra stycken på pitchers och hade mkt trevlig bara tjejer. Men min kompis var rejält full och det blev bara värre och värre hihi.. Då gjorde vi misstaget att se hennes polares spelning på Arena. Ingen av oss gillar Arena men dumma osm vi var gick vi ditt. MIn kompis blev mer full, vi var trakaserade av äckliga fulla slisk gubbar och sist men inte minst så trillar min kompis o slår sig rejält under spelningen. Vi försvann sedan ifrån varandra och jag hittar henne senare utanför Arena och vakten vägrar släppa in henne (trots att han visste hon var skadad och att jag hade hennes grejer. Det hela slutade med att jag sprang runt och letade efter bandet så de kunde skjutsa hem henne. när jag äntligen fick komma in i Lounge var killarna lagom roade att hjälpa henne, men en kille ställde upp o letade efter en tjejkompis som kunde hjälpa henne. Men då vägrar vakten släppa ut henne vilket resulterar i ett mega gräl med mig och vakten, under detta grälet försvann min kompis utan nycklar eller nåt., hon bara drog. Efter några timmar gav jag upp och fick åka hem med världens sämsta samvete. Tack o lov ringde hon sen o berätta hon var välbehållen (Förutom att hon fick sova utomhus med skadad fot till åtta på morgonen då hon ej hade nyckel suck.
Stackare!!
Den här incidenten har lärt mig två saker, en sak jag redan visste, drick itnen är du är ledsen. 2. Jag är alldeles för gammal för att ge mig ut på såna här tonårsrunder.. Jag trivs ganska bra hemma med busungen och killen och vovven. :)

Min solstråle

Min solstråle

Ior.. min bushund

Ior.. min bushund

killen

521055-2

me

521055-4

Äntligen!!!

.... Dax med en ny blogg, jag hoppas innerligt att denna gången jag inte ger upp efter första eller andra inlägget. Konstigt jag älskar skriva men tröttnar skitsnabbt på det här. Till att börja med kan jag säga, gillar ni inte barn, husägare, bröllop, studentera och hemmafruar.. BYT SIDA NU!!!! HÄr kommer det (förhoppningsvis) skrivas en massa om mitt bröllopsplanerande, min älskade son, irritationen över min kära, blivande make etc. Även en del gnäll om skolan med :) För er som är blivande husägare, har barn eller ska gifta er eller andra.. skriv gärna :)

Ha det bra allesamman!!

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0