opps....

Jag & killen satt uppe hela natten och fixade med vigselprogrammen & festprogrammen, tror du inte att bläcken tar slut INNAN vi ens gjort hälften av festprogrammen ... oppsss... Nu är det lite smått panik, åker på lördag och då MÅSTE det vara färdigt. Så vi beställde ifrån Incklub.. hoppas att de håller sitt löfte och skickar patronerna till i morgon, fast de brukar vara duktiga på den biten.




Tyvärr har jag ju ingen kamera nu för att visa hur det blev, men vigselprogrammen är skrivna på tjockt papper, sk kartongpapper i gammelrosa färg, exakt samma färg som inbjudningskorten. Dessa veks på mitten av ett A4 så de blev avlånga! Sedan limspraya jag fast transparent rosa papper med rosor. Det innebär att man kan läsa texten under rosorna så att säga! Jag blev vädligt nöjd!

Dessutom gjorde jag lite till praliner så nu har jag gjort ungefär 100st!

Idag ska jag beställa en picnickorg på Lunch & partyservice, samma ställe som vi beställde maten på. Tänkte överasska MIke med picnic i parken, dagen efter bröllopet, en vinare och en champangeflaska ska jag självklart ta med!

Hoppas han blir nöjd! Ett ypperligt tillfälle att få använda sina "just married" flipflop med hihihi

Annars har vi bestämt att vi skippar morgongåvor! SOm vi sa, största gåvan är att gifta sig och sedan kunna åka till Peking! Så så blir det!

Det var lite krångel för  Martins del att komma ner nu, så han ska ev. åka i bilen. Ser fram emot en resa i en minibil full med människor och packning :) hihi men jag tror det kan bli ganska mysigt trots allt!

Idag fortsätter bröllopshysterin, men till kvällen blir det nog vårt sedervanliga (heter det så?) kvällsdopp med glömda badkläder :)


Bröllop!

Snart åker vi ner, närmare bestämt på Söndag, shit vad nervös och stressad jag är.. Pratade med vigselförättare idag så vi ska träffas på Torsdag, hon, jag och mike, charlotta, anita, kathy, jeanette, martin och folke. Vi ska gå igenom cermonin, kolla vigselplats, vädret osv. Sedan ska vi gå vidare till festlokalen och dekorera den, då dyker Emelie upp, ev. med en kompis. Hela den Torsdagen kommer vara mega stressig. Bakis ska jag fixa naglarna, nagelförlägning, kl 10.00, sen blir det att färga och klippa håret kl 13.00 och sen träffa Mike och Martin och dra ner till stranden och möta alla där.

Idag har jag även gjort exakt 44st tvålar, orkade inte mer.  tar ju inte så mkt tid, men det är så mkt annat som ska fixas. Sen har jag fixat det sista på festprogrammet, så nu väntar jag bara på att mike ska avsluta sin del så ska vi skriva ut skitet. närmare 1000 papper kommer användas *shit*

Idag har vi dessutom shoppat dukar, champangeglas, presenter till barnen, godis till barnen osv. Sen fick jag sidentyget jag beställt som vi kommer ha som duk vid honnörsbordet. Hoppas det blir fint!!

I morgon eller övermorgon kommer dessutom ett par hjärtan som jag beställt, Mike tyckte det var fruktansvärt onödigt inköp men jag gillade dem, fick själv bestämma vad det skulle stå på dem och skålen dessutom

Visst man kan göra sådana själv, utan större svårigheter, men det tar tid och energi som jag inte har, plus att jag inte kan skriva lika vackert som henen :)

Det kommer stå "Michael & Flóra 080808" på ett hjärta,  "Szeretlek" på en och "Jag älskar dig" på en, sen fick hon fria händer. På skålen skulle det också stå våra namn och datum samt "kärlek övervinner allt".

så här ser de ut!

Nu är i allafall allt mer eller mindre färdigt! Var inom Panduro igår och köpte pärlor till håret, de är dock för stora tror jag, vet inte vad jag ska göra, sedan köpte jag pennor och dekoration till gästboken så den fixade jag igår. Dessutom kom ringarna mot alla odds. De hann bli färdiga, när jag gick dit för att skälla lite så kom de med de färdiga ringarna, jag blev sååå glad. JÄvligt tunga är dem, mkt mkt guld.

Dessutom passa jag på att köpa en liten gåva till Folke, blir ytterligare en till Mamma och en till Marianne med. Hoppas alla blir nöjda!!

Nu ska jag göra 120st praliner med som jag ska ta med mig till bröllopet. Ska lägga dem i weddingboxes!

Så det är nog dags att smita nu, bara synd att jag inte kan visa bilder då jag har ingen kamera, eller jo jag har en kamera men den funkar inte :(

natti på er alla där ute!!

Your just the same..

Jag vet varför du hatar honom.. jag inser det nu.. du hatar honom inte för vad han gjorde mot mig, utan att jag inte gör mot dig det jag gjorde mot honom. Men hur kan du begära det? Jag vågar inte släppa taget, vågar inte ge hän en man igen.. Jag önskar jag kunde ge dig världen.. jag önskar jag kunde ge dig hela mitt hjärta, problemet är att jag inte har något hjärta kvar längre.. han tog det ifrån mig, slet det ur mitt bröst, spottade på det för att sedan stampa på det. Det som är kvar är slamsor som ett bevis på vad som en gång funnits, ett ynklig liten bit. Det räcker knappt till mig själv, hur ska den räcka till dig då?

Be mig inte att vara mot dig som jag var mot HAN! Men värst av allt Var inte du som HAN..
För det är grejen,du hatar honom för han är precis som dig...

Och jag hatar mig själv för att jag skapat det!!!!!





Should be happy to be loved
Happy to be
Unburdened by the thought
I could still be lonely
I think you're the one
Everyone agrees
But some can see the face of love
And turn away in disbelief

Every time we get close
I just run
And the wind on my face
Last rays of the sun
Shine on my skin
My heart slow me down
Is all that I can feel
All that I can feel
All that I can feel
All that I can feel

Should be happy to be loved
Happy to be
With someone who knows
And understands me
I think you're the one
Everyone agrees
But some can touch the hand of love
And pull away in disbelief

Every time we get close
I just run
And the wind on my face
Last rays of the sun
Shine on my skin
My heart slow me down
Is all that I can feel
All that I can feel
All that I can feel
All that I can feel

Should be happy to be loved
Happy to be
Possessed by nothing but
A heart that's chosen freely
I think you're the one
Everyone agrees
But some can feel the grace of love
And walk away in disbelief

Every time we get close
I just run
And the wind on my face
Last rays of the sun
Shine on my skin
My heart slow me down
Is all that I can feel
All that I can feel
All that I can feel
All that I can feel

All that I can feel
All that I can feel
All that I can feel
All that I can feel

Should be happy to be loved
Happy to be

Should be happy to be loved
Happy to be

Sol, Sol & sol!!

Igår var vi iväg & tog ett kvällsdopp, underbart.. det var visst fler än oss för det var väldigt många där med tanke på att det är en väldigt liten strand och så pass sent på kvällen.

Sen hade jag och Mike mys framför tvn med en  vattenmelon , två skedar och en fläkt :) Det var en film med Marlon Brando,shit vad han var snygg.. jag tänker på det varje gång jag ser en gammal film med han :) Filmen var Linje Lusta från 1951. Lite skum film, nån mer som sett den?

marlon

brando på äldre dar

Fatta vilken skillnad :)

btw..

Kameran är i sönder.. skit störigt.. jag osm ville ta en massa härliga somamrbilder .. men men



Nej det är inte en lite pojke, det var lilla jag.. med kritvitt hår haha.. observera majsrankorna (heter det så) i bakgrunden. Soft att växa upp med majs, persika, aprikos, bigaråer och äpple i sen egen trädgård.. dessutom hade grannen vattenmelon som vi snodde jämt :)

Jag på avslutningen på Lekis, observera mina klackskor som JAG ÄLSKADE!!

Min lilla älskling när han var liten.. så söt..

Mike som nyfödd :)

bad, bad, bad & bröllop,bröllop,bröllop!!

Shit vad det är underbart väder, som jag njuter.. folk i min omgivning gnäller.. det tänker fan inte jag göra, har jag väntat så här länge på sommaren ska jag fan njuta utav den.. det roliga är att folk blir sura på mig för att inte jag vill vara med i gnällgospeln :)

Däremot så var det skit jobbigt när jag skulle lägga mig.. luften var kvav och tjock.. somnade inte förrän vid fem på morgonen, låg o kolla på en halv bra film med en kille som gick runt halvnaken genom hela filmen, trevlig variation till när det alltid är  halvnakna tjejer :)

Pga. vädret så drog jag och Anton ner till stranden och badade.. så skönt det var.. vi hade skit roligt.. det märks att Anton börjar bli stor, vi kan ha verkliga diskussioner och våra lekar är jätte roliga (va bra, min humor ligger på samma nivå som en 3åring). Jag håller på att lära han simma och det går  relativt bra. Han har lärt sig bentagen desto svårare med armtagen då han fortfarande känner att mammas famn är tryggast. Men han har haft en del kallsupar och hoppat från bron osv. så så rädd är han minsann inte!! :)

Såklart har bröllopsplaneringen varit på sin spets. Jag fatta inte riktigt att det är så nära till bröllopet. Om en vecka åker vi och en massa grejer kvar. D>essutom har jag en mamma osm motarbetar allt jag gör och vägrar hjälpa till. Allt är jobbigt. Motsatsen till henne är Folke som bara kommer med mer o mer ideér. Nu har han kommit på att det inte räcker med snacks till natt mat utan nu ska jag ordna med kallskuret, ostar och kex. Detta innebär att våra gäster kommer ha extremt många måltider denna dagen.. Nämligen:

1. Välkomstskål med tilltugg och Spettkaka

2. förrätt

3. Huvudrätt

4 Efterätt

5. Bröllopstårta

6. nattmat - kallskuret, ostar, kex, choklad, frukt osv.

Dvs. kommer vi äta mer än vad jag äter på en vecka för fan!! Är det inte lite för mycket??

Denna helgen och nästkommande vecka kommer bestå av att springa runt och fixa en massa ärrenden inför bröllopet, köpa upp det sista, fixa alla pysselsaker och trycksaker, storstäda hela hemmet, hitta kattplats till Misse (i värstas fall får hon följa med, stackars liten) osv.

Har fortfarande inte hittat ett par skor till Anton så som det ser ut nu kommer min kära son ha ett par gröna foppa skor till sin kostym.. Snyggt va? hahaha

som avslut vill jag säga

"Tack Sara för ditt gulliga sms.. det värmde!! :) "

NU ska jag och Anton cykla till affären och sen ska vi leka lite på lekplatsen.. få se om vi hinner med en sväng inom stranden med, om inget annat lär det bli ett nattdopp när Mike kommer hem från jobbet :)


Drömmer mig bort..

.. så avis jag är att alla andra åker bort nu! Önskar att Mike hade samma behov som mig att resa. Pratade med Danne idag, han var i Ungern med Anita & Jonas.. och de var på väg till mina trakter i Budapest.. fy vad avis jag är! Men jag talade om för Anita att det är bäst att hon kommer hem med Sportszelet till mig :)

Dessutom ska Mikes kompis ner till Skåne och Köpenhamn.. jag vill också dit! Visst jag ska till både Köpenhamn och Skåne om en vecka men jag vill åka NU!! Förr, när jag bodde där nere var jag i Köpenhamn flera gånger om året och brukade åka över till Helsingör och luncha..

Karlstad har aldrig varit så tråkigt som nu!!

Fick räkningen på skadorna Anton orsakat på vår lght dessutom... 3440kr och det kan bli mer.. *suck*

Men en rolig sak var att jag fick paketet idag. I det låg det bröllopsbubblor och flip flop skor, ett par svarta till Mike och ett par vita till mig. Det står just married på remmen!

När man går i sanden så är det tryck under foten så det står "just married" Skit sött!!!

Nu ska jag upp till Krp!! Och hoppas på ett samtal från min kära Carro snart! Den jävlen har ju softat i Bulgarien i en vecka, nästa gång är det bäst för dig att du tar med mig!!! :)

Men mest saknar jag Ungern, det är som en drog, jag kan inte vara utan. Varför flyttade jag därifrån? Eller jag vet varför.. men ändå.. varför kan man inte få kakan och ändå kunna äta upp den??

Jag med mina arbetskollegor och chef i Ungern
Jag och "mina barn" på förskolan!!

Joel, Mormor & Jag.. R.I.P Nagymama

Jag i Prag på klassresan i 9an

riktig hemmafru dag :)

Idag har varit en städdag, jag är långt ifrån färdig eftersom jag började möblera om snarare än städa men det går åt rätt håll, dessutom så har jag börjat slänga ut svärmors grejer i garaget. Kan låta en smula elakt men nu har vi bott här i 7 månader o hela huset är fullt med hennes grejer. Det är snarare mer av  hennes grejer än vårt och mina saker har snällt fått vara i garaget. Men nu åkte vissa saker ut iallafall.

Idag har jag och Anton också bakat kladdkaka till Mikey. Det blev med blå glasyr, tänkte ha rosa men försent insåg jag att det inte var karamellfärg utan helt enkelt arraks smaktillsättning :(   så som sagt det blev en blå sådan med rosa socker blommor :)

Sen har vi varit ute på cykel färd idag med och stannade vid en lekplats och lekte och läste våra inköpta tidningar.


Det har alltså varit en riktigt trevlig dag.

Har föresten skrivit en massa rim inför gästpresentationerna i festprogrammet, kan lätt konstatera att rim inte är något för mig..

Har inte alls hunnit med hälften av det jag tänkt göra men har varit sååå trött. La mig vid fem i morse och gick upp sju.
Så nu tänkte jag gå och lägga mig i tid och få mer krafter till i morgon så jag kan ta tag i saker.


Rihanna "cry"


Rihanna "Cry"

http://www.youtube.com/watch?v=rwgXvL9o0QQ&feature=related

suck...

Blev färdig med tändstickorna vid fyra tiden på morgonen, fy fan vilket slit trots att det var litet jobb. Mike tyckte dem var jätte fina FÖRUTOM att inte alla namnen var centrerade. Normaltsätt så uppskattar jag hans ärlighet men inte när jag slitit i flera timmar o insett att det skulle ta bra mkt längre tid än så om jag skulle få alla centrerade :)

Idag har det inte gått lika bra, jag har påbörjat städning men långt ifrån färdig. Jag är så rastlös och förvirrad efter allt som har hänt så jag kommer inte till skott.

Sen är det jobbigt att se er mina vänner ha det jobbigt nu, ni vet vilka ni är. Jag önskar att jag var där och kunde hjälpa er på alla sätt. Men det går inte. "But I´m allways a call a way".

Dessutom så låter M. mig åka till Sthlm och träffa en viss liten älskling, Jag läänggttarr sååå.. Men det får bli efter bröllopet!! :) Miss U my latino hottie ;) Jag tänker på dig!!!before
after

Love U!!!

Szeretlek nagyon Michael!! Ha det så kul på jobbet!!




Dexter!

Detta avsnittet var en av de bästa hittentills tyckte jag.. spänningen är olidlig. Försöker räkna ut hur den ska sluta men är osäker.. Bästa avsnittet är dock de allra sista avsnittet på sista säsongen.

Michael C. Hall är en otroligt duktig skådespelare, hans roll som David i "Sex feet under" var klockren. Jag gillade den serien, skruvad som fan men därför var den bra. Har dock inte följt den sista säsongen.. :(



Dexter


Förutom att kolla på Dexter så håller jag på att klistra på mitt och Mikes monogram på tändsticksaskar och på andra sidan kommer varje gäst namn stå ,en väldigt annorlunda bordsplacering. Jag börjar undra vad jag gett mig in på för hjälp vilken tid det tar.
Hoppas det är värt det!!

Imorgon kommer jag göra små små hjärttvålar som det ska stå ett litet kärlekscitat i alternativ "jag älskar dig" på alla världens språk. Tack och lov går det ganska fort att göra tvålar så det blir inte något större arbete.

Tänkte att de som vinner tipsrundan får några sådana och dessutom tänkte jag använda dem på toaletten. Men vill nog spara ett som minne :)  Jag hoppas det blir fint, men mina ängla tvålar och de andra blev jag väldigt nöjd med.

I morgon så MÅSTE jag dessutom ta tag i storstädningen som egentligen var menat att göra idag. Jag känner mig sjukt stressad, åker snart ner till Skåne och då ska ALLT med bröllopet vara färdigt och dessutom ska huset vara i skinandes skickt!!!

Natti på er där ute!!

Mysdag med min lilla Csábi!!

Jag hade lovat Anton en mysdag idag med liten utflykt, blev inget speciellt men det var jätte trevligt trots allt. Jag hämtade han vid två på förskolan så drog vi till affären och köpte lite baguetter. Sen satte vi oss på lekparken och käkade gott och lekte på lekplatsen :)

Efteråt drog vi till farmor och snacka lite med henne, dessutom hade paketet från Panduro kommit så vi passa på att hämta det, jävlar vad stort det var. Blir många dagars pyssel fram över :)

I affären höll jag på att dö av skratt för med den mest feminimaste rösten jag nånsin hört Anton med så säger han:

"Mamma, jag vill faktiskt ha denna.. för den e såååååååå söööött"

Det var en liten prinsesstidning han ville ha med armband och lite sånt. hahaha.. Så han är så söt nu med rött nagelack, rosa armband m.m. :) Dessutom håller han på att utsmycka mig för tillfället med, jag har Ariel klistermärken och blir sminkad m.m.

Dessutom har jag pratat en kortis med Carro som är i Bulgarien nu. Höll på att dö av skratt när hon berättar att Christoffer står i poolen och skriker, "gå o hämta ciggen" när hon hämtat ciggen så vill han ha ölen med" Sen har han stått där vid poolkanten med cigg i ena handen och öl i den andra hihih.. saknar henne, hon får komma hem snart, men fatta vad låg tele räkning vi har haft sen hon åkte, jag tror mike vill att hon ska stanna i Bulgarien hahaha


Nu ska jag återgå till min lilla sötis Csábi!!


Idag är jag riktigt trött...

Jag var så trött att Mike var tvungen att cykla iväg med Anton till Förskolan. Jag var inte den enda trötta, Mike är väl den som sovit längst men ingen av oss har direkt sovit länge. Och när Anton är hos farmor får han vara uppe så länge han vill så han var helt slut i morse. Lägg på att vi gjorde en "busresa" igår, som Anton kallade det, och cyklade till Mac Donalds när vi egentligen skulle sova gjorde saken inte bättre.

Men det var trots allt värt det, efter att ha latat sig framför tv och dator hela dagen    så är det väldigt skönt att befriande att ge sig iväg på en liten cykeltur. Anton och Jag gillar göra såna "bussaker", en gång väckte jag han på natten och vi tog med oss picnic och gick på bävertur. Vi  hitta tyvärr inga bävrar men man ska väl testa. Vi bor ju faktiskt vid bäverdalen och har aldrig sett en bäver :) Jag börjar undra om de verkligen existerar hihi

Men jävlar vad jag var rädd när vi skulle hem igår, sent på kvällen och Mike väljer de mest creepy vägarna, istället för att hålla sig på en upplyst gata så drog han med mig på stigar inne i skogen med lerigt underlag OCH ingen belysning, vi har ju inte ens belysning på cyklarna. Jag var säker på att Anton och jag skulle slå ihjäl oss.

Men vi överlevde, förutom att jag lyckades köra på en söt liten groda, den överlevde men haltade :( Anton blev skit arg på mig och sa "Mamma, du  bromsade PÅ grodan" - även Mike gav mig ondskefulla blickar.  Det går lätt att konstatera att jag inte ska ha körkort iallafall.. *I´m a bad girl 4 real".

Idag kommer jag ha en storstädar dag, det behövs men det kommer inte göra nån större nytta då vi har 80-tals golv som sker skitigt ut hur mkt du än skurar det, nedrökt 80-tals kök vars luckor en gång i tiden var vita men som nu är gulfärgade. Pricken över i:et är våra loppis och Jysk möbler som kräver en förnyelse. Skulle vara så gött att få måla om och köpa nya möbler. Men med bröllop och huslån osv. så lär det dröja.

Jag ska dessutom betala Mikes körkort. En liten present som han inte har tagit tag i än men efter bröllopet så ska han ta sitt körkort om jag så ska bära han till körskolan!!!

Var i allafall inne på ECO och provtapetserade. Kan säga att en del av deras utbud, ja jag vet inte om jag ska gilla det eller hata det:



Är det här en fin tapet?? Ärligt jag har ingen aning vad jag ska tycka.. väldigt färgstark må jag säga..

är lapptäcke dagens mode?




 efter mkt om o men så funderar jag dock på ett grönt kök, jag hade gärna viljat ha något modernt och snyggt men Mike älskar lantkök och då tror jag att gröna väggar är rätt charmiga.. och de ger ju det rätt intrycket med.

"Färgen grön stimulerar för drömmar, Den står för känslosaker, hjärtats angelägenheter, böjelser, kärlek. Frid och lugn samt behov av känslor. Den står även för närhet, vilja, trygghet och förtroende. Färgen hjälper till att skapa balans i kropp och själ, stimulerar ömhet och generositet samt är tröstande. Exempelvis kan ett grönt täcke vara bra för oroliga hästar. Felaktigt använd kan grönt skapa en tendens till stagnation och obeslutsamhet.
Tillhör Hjärtchakrat
"   http://www.puser.se/F%C3%A4rgernas%20betydelse.htm

Fast enligt denna text låter det nästan som att det skulle passa i ett sovrum istället, men man vill ju ha ro och mys i ett kök med :)
Dessutom så såg jag urläckert mosaik klinkers i ett kök på desperate housewife, den var i grön, gul och vita färger. Sjukt fint. Hade passat bra in i ett sådant här kök!!

Den här vill jag fortfarande ha i hallen, älskar den *don´t no why* men finns i olika nyanser. Vi har en mörk lång hall så den behöver ljusa väggar och de silvriga detaljerna gör den stark ändå.. Problemet är att hallen går ihop med allrummet där jag vill ha en rejäl fondvägg. Måste hitta nåt som mtachar med denna kulören då och det kan vara svårt :/

Har i allafall hittat tapeter till sovrummet som både jag och Mike älskar.. så de blir av, men hitta ingen bild på den på nätet tyvärr!!

Till Antons rum är jag fortfarande inne på att göra en mega "blixten Mc queen" på ena delen av rummet och resten i blått. Gaderoben vill jag måla med tavelfärg så han får rita där. Möbler jag gillar till hans rum är "mammut serien" på Ikea.

Men det lär inte bli av förrän han lär sig att man inte målar på väggar *suck* Men vi har en överenskommelse, om han visar att han inte ska måla på väggarna ska han få sitt rum.

Nu ska jag gå och föda djuren och fortsätta min städning och drömmande om ett fint hem :)

såå söta...


Idag har det varit en riktig mysdag.. först när vi kom hem så möttes vi av lilla Misse som inte alls var glad att vi varit borta i natt, hon var så kelen att hon till o med följde med in i duschen hihi.. såklart stod hon inte ut värst länge utan satte sig i hyllan brevid duschen och tittade på oss. Sedan har hon varit efter mig hela dagen o gosat. Anton o Ior har också varit på ett strålandes humör så vi har haft mys framför tvn ett bra tag nu. Anton har varit väldigt trött så jag vill helst inte veta när han gick o la sig i natt haha..

Fast ikväll lär vi lägga oss tidigt.. alla är helt slut här  men i morgon tänkte jag ta Anton och Ior på utflykt. Vart vet jag dock inte än :)

värd att se! sorlig..


gårdagen..

Igår fick vi nöjet att festa med Robert och hans söta tjej kompisar   Sandra och Jenny. Efter en trög start (brist på alkohol och väntan på uppdateringar för att kunna sjunga singstar) så började stämmningen lätta. Jag kan lätt konstatera att guitar hero är inte min starka sida däremot så var höjdpunkten av kvällen Roberts framförande av "Beep" med pussycat dolls. Extra poäng för att han dessutom kunde låten utantill. Detta resulterade i att jag och Mike fick "ha ha ha" på hjärnan och skrålade den på vägen hem på bussen. (kl 10.00 på morgonen med en grinig chaufför).

Resten av kvällen är inte värd skriva om, dock har jag lärt mig den hårda läxan om hur killar är. Orkar dock inte ta allt här, men detta är en sak jag aldrig kommer att glömma eller förlåta. Jag är så less och besviken hur människor bara kan välja se det de vill se.   Värst av allt fick mig att känna mig som jag vore ihop med H. igen, den där osäkerheten om vem som har gjort fel eller ej, rädslan och oron. Men efter goda råd av vänner som alltid är ärliga, de som aldrig säger de jag vill höra utan det jag borde höra, så vet jag nu att det som hände igår inte var rätt. Frågan är hur jag ska hantera det.

En sak är säkert, Karlstad kan jag inte stanna i!!

old pic..

jag omina älsklings kusiner, dock inte alla... :( hela högen tämligen onyktra..





utgång i kväll.. :)

nöjes minsann :) det ska bli trevligt, var tusen år sedan jag gick ut med Mike på ställen där man kan dansa.. Han hatar dansa..

lär bli uppdatering med en massa pinsamma bilder..

ps. saknar dig carro. Du får komma hem snart :)

ölrace, jag e typ 15år på bilden..

Miss U, Carro!!!



lång frånvaro..

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det känns som det är dags för en liten uppdatering. Veckan har varit bra. Jag och Anton var iväg i veckan till Alsters herrgård. Det var jätte mysigt, vi gick runt och kolla lite, Anton lekte, sen käkade vi dagens som var super god. Vi köpte också lite saft där, som de gör själva utan massa tillsatser. Sist men inte minst så gick vi och lekte med fåren.

Såklart hade jag på mig solglasögonen jag vann av carro. :)

I veckan har jag dessutom fått mitt paket från USA med massa bröllopssaker som band till stolsöverdrag, weddingboxes, band, engångskameror m.m. Jag var jätte nöjd. Sedan har jag också köpt ett bar blomsternålar som kom i veckan. Så det var mkt saker på en gång.

Igår, torsdags, så var Mikes jobbarkompis Robert här och vi käkade och snackade. Det var mkt trevligt även om somliga av oss drack lite för mkt *host* *host*  :) Dock blev det inte alls lika mkt Kina snack som det var meningen haha..

I morgon ska vi festa hos Robert, äntligen på ett ställe man kan dansa, nämligen Nöjes.. Jag älskar dansa, men jag tycker synd om Mike som inte delar min förkärlek till dansgolvet!! Denna gången ska vi köpa på oss masssa ciggaretter för vi är skyldiga Robert en massa paket typ så många gånger han bjudit Mike och jag fick också en del igår..

Några nya bilder får jag också passa på att lägga upp :)








Utmaning!!

- Beskriv först reglerna

- Svara på alla frågor

- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.

- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag 
- tvätta
- städa
- diska
- spara pengar till Peking
- gifta mig

Vad gjorde du för 10 år sedan?

- för 10år sedan var jag 14år och och var i en väldigt bråkig del av mitt liv, dvs gjorde jag saker ej värt nämna här :) Reste även mycket, både inom Sverige och utomlands.

Ställen du bott på?

- újpest, bekasmegyer, budakalasz,  ängelholm (8ställen), helsingborg (2ställen), Karlstad (2ställen)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

- jag skulle öppna hvb hem i sverige och barnhem utomlands
- engagera mig aktivt i barnens rättigheter, djurens och jobba i krigsdrabbade länder
- bjuda alla jag känner på en resa och bara ha kul..
- shoppa som fan
- köpa hus över hela världen - stora som små

 

Jag utmanar:

http://petriiich.blogg.se

katarina

http://tumadre.blogg.se

maria

YESS!!!!

Jag har vunnit min första tävling här på  blogg.se ett par jätte fina solglasögon.

Tack så mkt carro!!!

Lägger in en bild när jag får dem *spännande* hihihi

tävling

Jag är med och tävlar här tävla du med.


onödiga saker jag vill ha..



Hello Kitty mobil från sourcinggate.

Denna var lite cool med guld och bling bling.. men jag tycker den hade behövt lite mer arbete för att bli riktigt snygg.. Även denna från sourcinggate.

girlpower or not?

Nu när nattens timmar börjat slå kan jag återigen inte sova. Satt och tänkte på kärleken och hur man var som ung. Jag var tolv år första gången jag dejtade en kille och trots att jag tyckte att jag var otroligt mogen och vuxen då så inser jag i efterhand hur naiv man många gånger var. Det tog mig många år, många dejter och många pojkvänner att inse hur naiv man en gång varit. En sak som jag länge grubblat på var att jag var så bestämd, kaxig när det gällde dejting av killar. Aldrig fick en kille sätta sig på mig , men det var en annan sak när man väl blev ihop med dessa killar.

Värst av allt minns jag en kille. VI var intima en natt och jag tog hand om honom en bra stund. Jag började undra när det var min tur och till sist så var jag tvungen att fråga. Till svar fick jag:

"Ja du får ta hand om dig själv när du vill, jag väntar på att du ska göra det? "'

Jag blev paff över ett sådant svar. Skulle jag ta hand om mig själv och inte killen? va fan är detta för nåt. Självklart reste jag mig upp och gick utan ett ord.

Men det fick mig att tänka hur mkt man inte gör som kvinna mot sin man. Självklart så menar jag inte att alla killar är sådana. Vissa bryr sig verkligen om sin tjej, det som irriterar mig är just dem som inte gör det. Och vi tjejer som accepterar det. Hur många gånger har inte jag ställt upp i ett förhållande fast jag inte är så sugen, däremot när en kille inte är sugen så är han inte. punkt slut.

När ska man inse att kärlek ska gå åt båda håll, det är en ömsesidig respekt?

Jag hoppas innerligen att unga tjejer därute säger ifrån och ser till att de får sitt. Det har tagit många år för mig att lära sig och efter samtal med många tjejkompisar har jag insett att de en gång varit precis som mig och lärt sig, andra har tragiskt nog fortfarande inte lärt sig.

Som tjej måste man stå på sig. Punkt slut!!

kan inte sova..

.. klockan är nu kvart i sex och jag har fortfarande inte gått och lagt mig.. går inte att sova. Har dock en del sällskap av en kanin som sitter utanför   fönstret och lilla misse som ligger och sover bredvid mig.
Börjar bli trött änterligen men nu är det inte lönt för jag ska väcka anton om en timme.. töligt värre. hoppas jag sover bättre i kväll..

Misse sover bredvid mig på mitt otroligt stökiga skrivbord :)


Lite mer bilder på Misse:


utmaning

Här kommer en liten utmaning till alla bloggare! Gå  in till  www.cherryskull88.blogg.se om du vill vara med.

Det här är bara en kul grej så jag hoppas att många ställer upp! Kom igen nu!!

1. Fullständigt namn: Flóra xxxxxx

2. Ålder: 25år

3. Varför började du blogga: när jag såg mina kompisars bloggar blev jag mer och mer sugen

4. Vad är det mest positvia med att ha en blogg?:  vet inte det är kul och det är väldigt kul att läsa andras bloggar

5. Mest negativa?:  att fel info kan komma ut till fel människor,

6. Vad är den värsta komentaren du har fått? Har inte fått ngn dålig komentar sen har jag inte heller fått så många komentarer hehehe

7. Har du fått vänner/Flick eller pojkvän genom bloggen: nej

8. Tjänar du pengar på din blogg? nej

9. Vill du tjäna pengar på bloggen? kanske

10. Vilka bloggar läser du? carrof, tumadre mm


Nog om bloggen, nu kommer andra frågor:

11. Skriv 5 av dina intressen: simma, matlagning, film, musik, shoppa

12. Vad jobbar du med/linje i skolan: pluggar till lärare

13. Vad skulle du helst vilja jobba med: starta barnhem och hbv hem

14. Vad har du för drömmar? Resor, barn mm: jag har många drömmar, jag vill vara lycklig, ha en stor trygg familj men ändå ha en karriär. Jag vill kunna resa jorden runt och förhoppningsvis kunna hjälpa många barn i nöd.

15.  Vad ser du helst för tv program?: matlagning, inredning, komedier, desperate housewife, medium , ghostwhisper, simpson, scrubs m.m.

15. Favo filmen då?: stekta gröna tomater, I am sam m.m.

16. Vem är din favorit skådespelerska?:

17. Skådespelare?: josh hartnett (för utseendet) annars Johnny Depp, han är snygg, orginell och skit duktig

Vänner och familj

18. Hur många syskon har du?:

19. Är dina föräldrar tillsammans?:

20. Har du djur? en hund och en katt.

21. Bor du i hus eller lägenhet?: hus

22. Hur många bra vänner har du?: jag har jag har fem närma vänner

23. Skulle du kunna göra vad som helst för dina vänner/familj?: ja absolut

Sex och sånt

24. Är du oskuld?:
nej
25. Har du kille/tjej just nu?
ja
26.  Har du/vill du ha en stripstång i ditt sovrum?
skulle vara kul att ha men jag klarar mig rätt bra utan en :)
27. Brukar du titta på porr?
nej
28. Vad skulle du välja, vara en porrstjärna eller strippa på en sunkig klubb?
strippa (då får jag iallfall dansa vilket jag älskar )
29. Har du nånsin haft sex med nån på fyllan och sen ångrat det?
ja tyvärr
30. Har du nånsin tänkt på ditt ex eller nån annan person samtidigt som du har sex med nån annan?

31. Skulle du kunna tänka dej att vika ut dej?
beror på i vilket sammanhang. Konstsammanhang ja! men ej visa för mkt
32. Vara med i Playboy?
nej
33. Har du haft sex mot din vilja nångång?

34. Gillar du sperma?
gillar o gillar...
Övrigt:

35. Tycker du att brunetter är smartare än blondiner?
nej
36.  Har du fördomar mot folk du inte känner?
säkerligen.. alla har det
37. Eller utläningar?
jag är ju själv utlänning men nej.. inte mer än andra.. alla människor är mer eller mindre fördomsfulla.. Men man måste komma till insikt med det och arbeta med det.
38. Tyckte du att det här var en kul utmaning?
ja men vissa frågor var lite konstiga
39. Skulle du vilja göra en sån igen?
ja
40. Finns det nåt du vill säga om det här?
får gärna vara mer frågor :)

Peking resan!!

Som det ser ut nu verkar resan bli av, dock utan son. Han ska få egen semester i Skåneland så jag tror han kommer bli helnöjd!! :)

Mike pratade med R. och han sa så här:

7000kr/person flyg, fyra stjärnigt boende och visum.

Handpenning ska betalas i september - oktober (perfekt)

Däremot när det gäller fickpengar så säger han att för att leva bra så räknar han 1000kr/dag, då gäller dryck, mat, fester, resor, shopping och då kom han hem med 48kg shopping.

Men på en annan blogg så skriver tjejen att för 300kr/dagen lever man lyx och då gäller mat, dryck, fester, resor och shopping men då kom hon hem med 53kg.

Iofs så kan ju mkt väl R. ha köpt massa dyrare saker som Ipod och mp4 osv. Men ändå det är rätt stor skillnad på 300- 1000kr.

Dock vill jag veta lite mer om storlekar på kläder, läget för hotellet och dolda avgifter. .

Ge gärna råd!!



tävling!

Jag är med och tävlar om en goddiebag hos Maria

Rese experter.. se hit!!!

Som tidigare sagt så ska vi till Peking om vi får ihop pengar tills dess. Men ni som kan vad ska man tänka på? dolda avgifter osv?

Priset kommer alltså vara 7000kr /person på fyrstjärnigt hotell. om nån form av mat ingår i detta vet jag ej.

Fickpengar: är det lagom med 10 000kr för hela familjen? två vuxna och ev ett barn.

några mer avgifter man ska tänka på? Mat har jag räknat att det ska inkluderats i de 10 000kr som är fickpengar.

sista frågan. Min son är tre år. Jag tycker att den bästa frågan man kan ge sina barn är möjligheten att upptäcka andra kulturer och länder. Men lär en tre år så mkt på resan? Är det fult att åka själv  utan honom och se det som en bröllopsresa.

Ge gärna råd. Positiva som negativa.


Jag älskar R!!!

jag älskar mikes arbetskollega.. ja jag har knappt träffat honom så det e inte därför utan jag älskar han för att han fråga om vi ville hänga med till Peking!! så gärna, Mike gillar killen men gillar däremot inte att resa så detta kan vara den perfekta chansen att få övertala killen att åka till kära kina.

R. är tydligen mega duktig att hitta billiga resor så han har fixat resor för 7000kr /person och då ingår 4stjärnigt hotell. Kan inte bli bättre. Men miffot Mike glömde fråga hur länge man skulle vara borta då. För det är i Februari och jag går i skolan. Nu ska jag verkligen sluta röka och skaffa ett extra jobb direkt efter bröllopet..

så kanske kanske slipper Karlstad se mig i Februari!! Jag ska fan få ihop dessa pengarna!! hihi




én es nagymama...



Jag och mormor för många år sedan!!! Szeretlek!! Saknar dig så mycket!!!!

Tävling!!




Nu har
www.sessah.blogg.se startat en tävling tillsammans med www.Rapunzel.nu
För att kunna vara med och tävla ska ni skriva en motivering varför just DU ska vinna.
Du ska även kopiera bilden och denna text och lägga in på din blogg.

jag är sååå arg..

... ibland blir jag så trött på min dator (borde egentligen vara trött på mitt okunnande när det kommer till datorer men men). skulle skicka bilder på mig till en kompis inför bröllopet. Men nej nej,, hotmail vägrar!!!! Varför *arg*

Jag och min älskade mormor för många år sedan.. en av få bilder jag ser likheterna mellan mig och Anton :) Jag saknar dig sååå mkt mormor! Szeretlek

Goddiebag...

Gör som mig och var med om tävla om en fin goodiebag med massa saker i. Kolla in Emelies blogg för mer info.


Vad med och tävla om solglasögon!!

Precis som rubriken lyder.. va med och tävla om ett par snygga solglasögon. Besök Carros blogg för mer info.

Bestman present!

Idag ska jag hämta ut en present till Bestman som jag har köpt. En Bestman ölsejdel med hans namn graverat. Hoppas han gillar den!!

Den går att beställa på . Calligraphen för 335kr


Dagens bestyr..

Har haft fullt upp o städa, möblera, diska och tvätta. får aldrig nog men nu får det räcka. Försökte sluta röka, gick itne så bra..höll i några timmar men sen räckte det, cyklade en timme bara för att få en cigg. Men det är bara att ta nya tag igen och försöka sluta igen.
Idag åt vi paprikacirké till middag, mums och avslutade med en kladdkaka med rosa glasyr och hjärtströssel :)
 Mycket poppis.

Nu har Anton gått o lagt sig och jag tänkte planera lite bröllop i vanlig ordning. Djuren börjar titta fram och just nu sitter jag med en kattunge i knäet och en vovve vid mina fötter...

Idag är det premiär för Dexter och det får jag inte missa.

22,30 börjar den!!!
Kollar du på Dexter?


Nu är det Disco som gäller!!!

Ja det är jag och sonen.. vi har vår dagliga discotajm.. finns bara en regel.. Man får inte se normal ut.. o det lyckas vi bra med ;)

Om jag ska vara ärlig ser vi jag ut som en hundvalp vars matskål blivit spetsad med LCD eller nåt hah aha


Tävling

Jag är med och tävlar om det här armbandet hos carrof.blogg.se

Bordsdekoration

Bordsdekoration!


Färgtemat på bröllopet kommer att vara brunt/rosa/vitt och jag vill att detta ska även genomsyras i festlokalen genom bordsdekoration etc.


Blomsterdekoration köpes på Blommor & blad. Hjärtformade rosor i samma färger som brudbukett med murgröna & annat grönt. I mitten är det värmeljus.                                         Pris: 500kr


vit rosrosa ros

Organzatyg i rosa läggs längst mitten av bordet. Sedan tyngs dessa ner med vita glaspärlor och fjädrar. Likt denna organza men ska vara på bordets mitt då.






Dessutom ska vi ha rosa hjärtformade salt och pepparkar.



Vi ska även ha stolsöverdrag, det gör mycket för rummet och vita dukar. Runt stolsöverdragen ska vi ha bruna satinband, knutna som rosett.



På borden ska dessutom monogram flaskor finnas fyllda med kylt vatten. Vårat monogram skall finnas på varje flaska.





Fortsättningsvis kommer det även att finnas personliga servetter, vita och cremefärgade. Det står våra namn och datum på dem samt ett motiv.


Vi kommer även ha favorboxes vid varje gäst bordsplats. Där kommer deras namn stå. I varje ask kommer det att finnas tre praliner. En som det stor ett "M" på som i Michael. Ett hjärta och ett som det står "F" på som i Flóra.


På borden kommer även engångskameror finnas så alla gäster kan ta bilder. Det kommer fin nas sammanlagt 10 stycken kameror vid borden.


Sist men inte minst så kommer vi ha söta fruktskålar som vi får låna av mamma, circus 10stycken. Dessa kommer att fyllas med frukt och vi kommer sticka in rosor. Dessutom kommer vi ha små glasskålar med snäckor och sand och en ros i. Det kommer alltså att vara sparsamt med dekorationer då stolsöverdragen i sig gör mycket. Nackdelen är dock att vi kommer ha en massa segelbåtar i rummet då vi är på en segelklubb. Detta är ett stort minus men kanske finns det möjlighet att dölja dessa med lakan osv. Jag vill dessutom sätta ut dikter i rummet för folk att läsa.


Jag har även köpt på Arwen på Kronoparken vackert utsmyckade tårtspadar och champagneglas.
 


Misse Pisse..

Sitter här med lilla Misse i famnen. Hon är så söt.. när jag inte klappar henne tillräckligt mkt piper hon som fan.. hon vet vad hon vill hihih..



Har precis beställt tärnornas presenter och fixade Bestmans present innan. Den kommer om en vecka *spännande*

Sitter nu och kollar jobb och utbildningar i Canada. Mike har tjatat i fyra år på mig att vi ska flytta dit och det är inte förrän nu som jag faktiskt funderar på det. Jag är en rastlös människa o jag vet att jag inte vill stanna i Sverige. Canada känns som ett neutralt bra land. Med låg arbetslöshet och de sätter folket i fokus. Mamma skulle dock bli förtvivlad, hon vill inte att jag ska göra samma misstag som henne och lämna  mormor och släktingar och vänner. Men vad har man egentligen kvar här?

jag kan knappt säga att jag har någon riktig vän. Det skulle väl vara Adela och Mia som är verkliga riktiga vänner som är där för mig men den ena bor i Göteborg och den andra i Piteå..     Och dem skulle jag träffa ändå..  kunde åka till sverige en gång om året.. stanna i en månad och åka o hälsa på alla..

Det skulle vara underbart!!!

är det någon som har erfarenhet om canada, toronto.. bra som dåligt!!!


Dem säger att vägen till en mans hjärta..

.. går via magen..
Jag hoppas de har rätt för jag har precis beställt en godisbox till honom med en bild på han och mig på och en romantisk text i locket :)



www.godisboxen.se


Lördagen..

På Lördags morgon drog jag, anita och anton och hämtade folke. Jonas var där så vi snacka lite med honom. sedan drog vi genast ner till stranden med lite picnic för att välja ut vigselplats och vi hittade den...

utsikten från ena hållet.. vi ska stå nere vid vattnet.. hoppas bara det blir lite bättre väder men det var inte så dåligt som det ser ut på bilderna :)

utsikten ifrån andra hållet, här kommer gästerna stå..



sedan drog vi till festlokalen en sista gång, där anton träffade en söt liten katt..


sedan drog jag och ante hem och hälsa på min mamma.. vi provade klänningar inför bröllopet..

märks det att mamma hatar vara med på foto h ahaa


Sedan stack vi till Istvan och Eteleka, Anitas föräldrar och käkade god ungersk mat och tog en promenad..det var mysigt..

sen var det bar adirekt hem för att förbereda sig inför utgång :)



man ser på bilderna hur jag gradvis blir fullare o fullare.......

Fredagen..

PÅ Fredagen drog jag och Anton ner till stan och fixa lite ärrenden till bröllopet, bland annat fixade vi en tärnklänning till Lotta. Jag träffade även några vänner där som jag snackade med. Sen drog vi ner med Antons farfar och hälsade på några kalvar, tjurar,kossor och kattungar. Anton var överlycklig. Dessutom fick både jag och Anton åka motorcykel, fyrhjuling och Anton åkte traktor. Han var helnöjd. Det är så vackert där nere. Jag äger marken tillsammans med Folke och han har djur där för tillfället och en del mark arranderar vi ut.


Här är en del av marken. Där bak på bilden rinner ån och sedan fortsätter márken på andra sidan ån.

Folke har en söt kalv som jag har döpt till Sonja. Det blev nåt fel vid födslen och mamman var riktigt elak mot henne, misshandlade henne, slog ut tänderna och till avslut pissa hon på henne. Så Folke har vårdat henne själv. Hon e så ful söt.. ja menar man ser att hon är skadad men är så söt trots det....

Här e hon. Det märks att hon ser Folke som pappa. Hon springer hela tiden efter honom hihi..
Boman och hans hund kom också på besök så vi satt också ett tag och snackade..

cp bild på mig.. jag vet men det bjuder jag på :)


Sedan åkte vi och käkade och sedan drog vi till Anita. Sedan stack vi ner till stan för att köpa mat på chai hong och vi hyrde en tecknad, en komedi och en skräck och lite godis och chips.

Fotografen kom senare på kvällen och vi snackade lite och förberedde inför bröllopsbilderna. Han stack inte förrän vid halv tolv, tolv hehe..

Torsdagen..

På torsdagen var jag riktigt trött, vi la oss återigen vid tre tiden och jag gick upp halv åtta. Vi drog med Charlotta och Theo för att välja ut bröllopstårta och jag hittade den!!!! Tog bilden på den men blev inte så bra då det blev bild på bild på den. Den är vackert utsmyckad och med små pärlor vid varje våning. Jag är så nöjd. Kostar bara 1560kr påTasyhouse.
Smaken får jag bestämma själv så jag valde en smak för varje våning. Första våningen kommer bli med sockerkaka och smörkräm, andra våningen med choklad/mocca och tredje blir choklad.

Kaffekakan fick vi smaka på plats och jag var väldigt nöjd. De andra smakerna tog jag hem för provsmakning med Anita och Jonas.

Efter provsmakningen for vi inom charlotta för att hämta antons present. Han fick en jätte fin tröja. Det var kul komma dit för det är där jag har växt upp mer eller mindre, nostalgiminnen eller vad. Jag var tvungen ta bild :)


Sen drog vi och fixade underkjol till klänning och sedan blommorna. Nu har jag beställt:

Brudbukett:  Rundbunden med rosor, rosa/creme och vita rosor. Sedan murgröna som faller ner och lite grönt runt. Sedan ett rep runt omkring som passar bra med temat  Kostnad: 700kr

4st tärnbuketter som ska vara lika brudens, kostnad: 200kr/st

3st corsage, crémefärgad ros, 70kr stycket

1st hjärta som bordsdekoration med rosor som överstämmer i färg med brudbuketten, i mitten är det värmeljus. Den ska vara något upphöjd. Kostnad: 500kr

Totalkostnad: 2210kr


Jag gick även inom konditori ang. spättkaka samt beställde frisör för håruppsättning. Det kommer bli ca. 1500kr pga av mitt tjocka långa hår. Sedan kommer tärnorna kosta från 600kr för deras hår.
till detta får vi champange och lite frukt o sånt :)

Efter alla ärrenden så drog vi til Graffitti som jag saknat det!! De har de godast bakpotatisar, baguetter o sallader. Som vanligt valde jag räkröra i bakadpotatis :)


Även Theo måste ha mat :)

Efter Graffitti så drog vi till skälderviken för att kolla festlokal. Jag var jätte nöjd, har hela tiden vetat om att det var en "budgelokal" men är extremt nöjd med tanke på priset. O utsikten är underbar. Lokalen är belägen på två våningar  o på ovanvåningen så var det ett stort rum som går att delas in i två sektioner, ett stort kök och sedan en stor balkong som sträcker sig längst hela byggnaden. Jag kan lätt rekomendera ÄSSS.

Här är balkongen, den e stor o rymlig, vi tänkte ha välkomstskålen här om det är fint väder. Vid dåligt väder kommer vi viga oss här.

lite mörkt men här sitter man o äter, vi ska möblera så att alla kan se ut..

köket som synes


Efter vi varit i skälderviken drog jag snabbt hem till mina föräldrar och drog med dem o anita på resturang. Det blev kort om tid o vi hade dubbelbokat så vi var där mellan sex och halv åtta o drog genast till grillning. Fatta jag o anita var spyfärdiga av all mat.
O. ville inte vara med på bild :)

Sedan drog vi hem till anita för att provsmaka tårtorna, vi var smått döendes hehe..

Vi somnade rätt snabbt efter det hahahaha

Tisdagen..

Förra tisdagen så drog jag och Anton till GBG för att träffa Kathy. Resan gick relativt smärtfritt. Anton skötte sig bra och sen när det blev mindre folk så s prang han runt o lekte på bussen. Fanns även en del för mig att snacka med. Men väl i GBG slutade han vara väluppfostrad. Han sprang runt som en storm i affärerna medan jag och Kathy försökte shoppa oc h det slutade med att vi hade en vakt efter oss hela tiden. Det är egentligen inte så konstigt. Två utlänningar med en galen barn ,vad hade vi väntat oss???
Vi drog innan de hann slänga ut oss..

Såg en jätte fin tunika på Rut mfl och ångrar än att jag inte köpte den .Kostade bara 99kr

Anton var överlyclkig när det var dags för att åka spårvagn, han skrek och tjoade. (Det är sant det Kathys mamma sa senare när vi träffade henne, där är det ok att skrika o vara galen, alla andra är det hihi) .
'
Som vanligt erbjöd Göteborg en vacker utsikt i olika variationer (av killar) :)

Vi tog det ganska lugnt hos Kathy, vi satt mest o snackade o åt gott, sen drog vi ut på en promenad med anton och avslutade den med en lekstund på lekplatsen.


Jag och Kathy satt o snacka hela natten, det var riktigt trevligt, var ett bra tag sedan sist. Vi måste göra detta fler gånger och stanna lite längre nästa gång.

På morgonen vaknade jag av ett sms att min brossa inte kan hämta oss, det strulade till sig på jobbet så jag o anton fick ta tåget istället vilket innebar ännu mindre tid med mig och kathy. Det märkliga är att det går två tåg om dagen mellan karstad o gbg, jag trodde det var detsamma ner till skåne men inte då. Det gick en varje timme  så det var soft. Innan vi drog ner til stan o shoppade så stylade kathy mitt hår, så här fint blev det:

Det hon har gjort är att låta mitt hår vara utsläppt på ena sidan men på andra sidan har hon gjort en halvinbakning.





Tåg resan hem till skåne gick jätte bra, satt bredvid en trevlig kille och sedan kom en pappa med hans son. Han bjöd på jordgubbar och anton lekte med hans lilla son. Så söt son han hade :)

En pinsam incident var att när jag skulle in på toa började en kille ragga på mig. Jag skulle köra lite stil så jag sa nån attityd komentar och går in på dass, kollar på honom med värsta blicken medans dörren höll på att stängas igen, precis när den ska stängas igen bromsar tåget in och jag flyger framåt. "That really cramped my style".

HAN SKRATTADE FORTFARANDE NÄR JAG GICK UT UR TOALETTEN!!! PINSAMT!!!!

Anita hämtade oss på stationen och vi drog hem till henne och käkade gott med en hennes kille och Daniel. Jag lagade min berömde kycklingsås då de skulle ha kyckling. Den blev mkt uppskattad :)

Efteråt softade vi, kollade på film och snackade. Var riktigt mysigt!!!
'
Jonas, Anton och Danne

så här slitna var både jag o anita den kvällen hahaha.

min långa frånvaro...

..beror delvis på att jag varit bortrest men även pga att jag inte pallat uppdatera bloggen sen jag kom hem. Igår hade vi fullt upp med en massa bröllopsärrenden i stan. Jag var i  väg och sydde in och upp klänningen, skit tråkigt att bara stå upp och inte göra nåt. Sen köpte jag även underkläderna till bröllopet., Det blev cremefärgad bh från Change och ett par matchande hotpants från samma ställe. Jag är otroligt nöjd, de kostade bara 400kr för bhn och 300kr för hotpants och de är av bra material plus att de ser skit snygga ut.
Igår stack jag med Tezz o hennes kille hem till hennes föräldrar i Västra Ämtevik (första gången jag sättter min fot i Ämtevik :) ). Med mig hem fick jag den mest bedårandes lilla kattflickan. Hon är så söt. Hon sov i min famn i natt och blir ledsen om jag går min väg. Anton är hon fortfarande reserverad för, då han är så högljudd och spring i benen.

Kommer uppdatera med bilder sen.

RSS 2.0