trött...

Jag e så trött men det har varit en bra dag. Var på seminarie idag och det gick bra, vi satt bara o diskuterade typ. Blev dock jätte bra för killen i kursen som jag ser upp till för att han e så skärpt och bra person, gav mig en jätte snäll komplimang på min uppsats. Jag fick verkligen bra kritik. :)

Efteråt satt jag o en kompis i selma när jag plötsligt upptäcker att min mobil är borta. VI letade i ungefär en timme utan resultat och jag går fram och säger till i kassan. Som svar fick jag att många tappat sina mobiler idag.. slump? tvivlar på det..
Vilket som så gick jag ut o leta, tänkte jag tappat den när vi rökte men borta var den. Däremot träffa jag Per o vi for in  igen o leta. MEd hjälp av fem tjejer o en kille.. vi lyft soffan x antal gånger hittade vi mobil telefonen intryckt bakom soffan o i fodret..
HUr fan lyckades jag med det??? :)

Idag har vi även varit på barnkalas.. vilket var mkt trevligt, lite smått förvirrande med tre Anton dock.. Tror att födelsedagsbarnet var nöjd över sina presenter :)
Vi drog därifrån strax efter sju så Anton kom ganska sent i säng men men.. Han hade trevligt det var viktigast..

På skolfronten har jag varit produktiv.. jag och Petta har suttit över msn och hjälpt varandra med uppsatserna.. skönt att ha han som bollplank :)

Nej nu ska jag hoppa i badet :)

Nu e jag på näst sista uppsatsen..

.. det är bara att räkna ner. Nu är:

  • gruppuppgiften någorlunda färdig
  • genusanalysen fixad
  • 3 uppsatser/ hemtentor

så nu ska jag "bara" slutföra Religionspsykologin och Religionsociologin.. pust..

Klockan är halv ett.. jag lagar mat, skriver på bloggen och pluggar fullt..

Har dock varit en produktiv dag. Jag har pluggat, städat, umgåtts med mina kära grannar, diskat, tvättat, pluggat igen , gjort matlåda till mike.. o ändå hunnit med Runway  show.. dessutom fick vi hem bordet från IKEA idag.. jag e så glad. Vi köpte det brun/svarta längst upp för det blygsamma priset 3475kr. Bilden är tagen från IKEA där erbjudandet gäller (som jag antar ni förstår) :)


Var hos läkaren idag.. gick inte som vi hade tänkt men jag håller tummarna att allt ordnar sig!!!

Livet är så stressigt för tillfället men som jag tidigare sa så är det bara att räkna ner .. om två veckor är jag ledig.. dags o softa.. eller ja snarare fixa trädgården, tapetsera huset o flänga runt överallt :)

Idag har Anton knappt varit hemma.. han har typ varit i varje hus i hela Alster utom sitt eget.. men till sist fick jag hem  honom vid halv åtta o dessutom hade han en stor blåtira :( var dock en olyckshändelse så det var ju tur hihi

Imorgon är det seminarium och jag är tämligen nervös, sedan ska jag direkt åka iväg med Anton på Barnkalas.. har köpt en såndär waterslider eller va det heter.. hoppas det passar en busig fyra åring :)

I helgen var det grillning med våra kära grannar.. det var mycket trevligt även om vi fick springa hem titt som tätt.. (närma vänner vet vad jag menar) :)

En annan sak.. min underbara honkatt är på smällen så om det är nån som e sugen på kattunge så e det bara att höra av sig!!

Szerbusz, szia, ciao, ciaoban, hejdå, sayonara, bye bye, halo, au revoir, hasta luego, até a vista, adieu, arrivederci, tung, merdita,Tschüs,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


måsten...

Borde göra så mkt.. ändå orkar jag inget :(
Jag e sååå lesssssssss

RSS 2.0