tick tack tick tack..

Tiden går fort, alldeles för fort, det är knappt man hänger med!

Förra helgen var jag riktigt impad över mig själv, kl 09,30 var jag och Anton uppe på Krp för att träffa hans vänner Anton och Simon. Det var en riktigt trevlig dag så när vi sagt hejdå till dem så gick vi till affären, köpte lite gott o satte oss på en parkbänk.

Denna helgen tvivlar jag påa tt det blir lika fint väder, och vi som ska ha picnic med Mikes syrra o hennes kille..

Veckan har gått väldigt fort, varit på VFU och pysslat lite med ett religionshäfte tillsammans med en klasskompis. Tråkigt att VFUN redan är över... har gått alldeles för fort, när man äntligen kommer in i det hela så ska man tillbaka till skolbänken.

Just nu är jag såå skoltrött och det är minst en kurs kvar innan jag får lite jul ledigt.. OM jag får julledigt..

Har hänt en massa andra saker, som inte kan tas här, men som har fått en att fundera.. på allt!! Jag hatar när det förflutna gör sig påmint.. speciellt sånt man inte vill minnas..

NU ska jag återgå till studier, indonesisk smörmusik och tvätten :)


Det kanske vore dags att uppdatera bloggen..

.. har gått ganska dåligt den senaste tiden.. mycket som har hänt och mycket som jag har gjort. Idag var första dagen av VFU:n och det var.. hmm.. utmanande.. Jag är inte direkt sugen på att vara på högstadiet men då det inte fanns några lediga platser på gymnasie i Karlstad var det bara att acceptera läget. Jag har en jätte bra handledare och spännande lektioner. De har slagit ihop alla SO lektioner i en.. så det är religion, samhälle mm  på samma gång. Tyvärr har de historia med, och jag suger på historia. Bra när eleverna vet mer än "läraren" :) Det är lite rörigt denna veckan då många klasser ej är på skolan, så jag har väääääääällldigt mycket håltimmar och medans jag börjar jätte tidigt vissa dagar börjar jag 12.30 andra dagar. Vissa dagar går jag till 15.15 andra dagar till 12.30 så det är väldigt rörigt och jag får inte vara med om tillräckligt mycket grejer. I gengäld så kommer nästa vecka bli tuff när alla "barnen" är där med dagar från åtta till fem på kvällen. Får passa på att göra alla uppgifter denna veckan i stället. Det märkliga är att jag är HELT SLUT trots att det inte var så mycket idag. Kanske är det så för jag la mig sent och det var mycket att ta in. För det är verkligen en utmaning.

Anton däremot har fotograferats på Dagis, han hade tydligen vänt rumpan mot fotografen precis när han skulle ta foto o sa "Prutt på dig!" Det var inte omtyckt :) hahaha bara jag med min kiss o bajs humor som finner komiken i det han gjorde.

I helgen har jag varit jääätteee flitig, är så stolt över mig själv. Skohyllan är på plats. Skohyllan
Dessutom har jag, tro det eller ej , huggit ner ett jävligt stort träd med mike. Grannens ungar var över och jag var livrädd att de skulle få trädet på sig, den landade på garaget tack o lov hihi.. Dessutom har jag sågat upp fanskapet med en motorsåg, det är första gången någonsin jag har hållt i en motorsåg o antagligen den sista. Får bara upp en massa läskiga bilder i mitt huvud om att jag ska få det i benet eller i någon annans ben eller nåt.

Utöver detta har jag: målat köksoffan färdig, slipat o målat listerna i köket.. städat, tvättat, diskat, möblerat, tränat m.m. Allt detta trots att Anton haft sin kompis över och sen var grannungarna över för att berätta om deras listiga planer om hur de ska hämnas mot den elaka grannen på haloweenspana in tacklingen i bakgrunden, bra jobbat Ior

 ( de poängterade att vi inte behövde oroa oss för ägg på fönstrarna, vattenballonger fyllda med tapet klister m.m. och det tackar vi för)

Avslutar med lite bilder från helgen:


borde sova men men..

.. sitter istället o tjatar med Evelina på msn. Borde egentligen plugga men har hamnat i min första svacka denna terminen.

Saker som hänt sen senast

Köpt en ny bokylla kanske vi borde ha målat väggen FÖRST.. hmm smartos, det ska dock inte vara så rörigt, först o främst ska vi köpa en vägg tv 48tums o sätta den på väggen istället, sen ska vi bort med överföldet av böcker så fort vi har rdå med en bokhylla till. Sladdar ska såklart gömmas .
Kanske jag valde rätt när jag valde religonslärare?? mitt lilla altare. Blanda annat en ljusstake gjord av kishistammen i Keneya (sorry keffah om jag stavar fel), katolska kors, tavla med ave maria och jesus, de röda "fickorna" är kinesiska, man får dem vid nyår med pengar i :) Jag har varit med om ett par kinesiska nyår. Fotot är på min morfars bror som blev mördad när han var 18år av t yska soldater när han kämpade för judars rättigheter, sen är det kommunistiska symboler som min morfar, mormor o mamam fick i ungern m.m. KOmmer belysning inom snar framtid med, lamporna är köpta men såklart inget eluttag när man handlar på IKEA

Dessutom har jag köpt en snygg kodak kamera :)

vad mer har hänt.. hm 

jo jag har varit sjuk

sen blev anton sjuk

sen  blev jag sjuk igen

sen blev anton o pappa sjuka

usch jag inser att inte alls mkt hänt, vilket tråkigt liv jag har :)

Men idag var vi iväg på höstpromenad i blåsten.. det var riktigt trevligt, med oss hem fick vi lite vackra löv som v i ska torka o klistra på papper :) höstpyssel är varje barns rättighet. tog jätte fina bilder på mina busar men t ror ni inte att jag lyckas radera hela albumet när jag kom hem, blev så besviken.

dessutom hade vi strömavbrott i natt så mike kom alldeles försent till jobbet, så här gör jag o Ante när det är strömavbrott :)

RSS 2.0