borde sova men men..

.. sitter istället o tjatar med Evelina på msn. Borde egentligen plugga men har hamnat i min första svacka denna terminen.

Saker som hänt sen senast

Köpt en ny bokylla kanske vi borde ha målat väggen FÖRST.. hmm smartos, det ska dock inte vara så rörigt, först o främst ska vi köpa en vägg tv 48tums o sätta den på väggen istället, sen ska vi bort med överföldet av böcker så fort vi har rdå med en bokhylla till. Sladdar ska såklart gömmas .
Kanske jag valde rätt när jag valde religonslärare?? mitt lilla altare. Blanda annat en ljusstake gjord av kishistammen i Keneya (sorry keffah om jag stavar fel), katolska kors, tavla med ave maria och jesus, de röda "fickorna" är kinesiska, man får dem vid nyår med pengar i :) Jag har varit med om ett par kinesiska nyår. Fotot är på min morfars bror som blev mördad när han var 18år av t yska soldater när han kämpade för judars rättigheter, sen är det kommunistiska symboler som min morfar, mormor o mamam fick i ungern m.m. KOmmer belysning inom snar framtid med, lamporna är köpta men såklart inget eluttag när man handlar på IKEA

Dessutom har jag köpt en snygg kodak kamera :)

vad mer har hänt.. hm 

jo jag har varit sjuk

sen blev anton sjuk

sen  blev jag sjuk igen

sen blev anton o pappa sjuka

usch jag inser att inte alls mkt hänt, vilket tråkigt liv jag har :)

Men idag var vi iväg på höstpromenad i blåsten.. det var riktigt trevligt, med oss hem fick vi lite vackra löv som v i ska torka o klistra på papper :) höstpyssel är varje barns rättighet. tog jätte fina bilder på mina busar men t ror ni inte att jag lyckas radera hela albumet när jag kom hem, blev så besviken.

dessutom hade vi strömavbrott i natt så mike kom alldeles försent till jobbet, så här gör jag o Ante när det är strömavbrott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0