Bordsdekoration

Bordsdekoration!


Färgtemat på bröllopet kommer att vara brunt/rosa/vitt och jag vill att detta ska även genomsyras i festlokalen genom bordsdekoration etc.


Blomsterdekoration köpes på Blommor & blad. Hjärtformade rosor i samma färger som brudbukett med murgröna & annat grönt. I mitten är det värmeljus.                                         Pris: 500kr


vit rosrosa ros

Organzatyg i rosa läggs längst mitten av bordet. Sedan tyngs dessa ner med vita glaspärlor och fjädrar. Likt denna organza men ska vara på bordets mitt då.






Dessutom ska vi ha rosa hjärtformade salt och pepparkar.



Vi ska även ha stolsöverdrag, det gör mycket för rummet och vita dukar. Runt stolsöverdragen ska vi ha bruna satinband, knutna som rosett.



På borden ska dessutom monogram flaskor finnas fyllda med kylt vatten. Vårat monogram skall finnas på varje flaska.





Fortsättningsvis kommer det även att finnas personliga servetter, vita och cremefärgade. Det står våra namn och datum på dem samt ett motiv.


Vi kommer även ha favorboxes vid varje gäst bordsplats. Där kommer deras namn stå. I varje ask kommer det att finnas tre praliner. En som det stor ett "M" på som i Michael. Ett hjärta och ett som det står "F" på som i Flóra.


På borden kommer även engångskameror finnas så alla gäster kan ta bilder. Det kommer fin nas sammanlagt 10 stycken kameror vid borden.


Sist men inte minst så kommer vi ha söta fruktskålar som vi får låna av mamma, circus 10stycken. Dessa kommer att fyllas med frukt och vi kommer sticka in rosor. Dessutom kommer vi ha små glasskålar med snäckor och sand och en ros i. Det kommer alltså att vara sparsamt med dekorationer då stolsöverdragen i sig gör mycket. Nackdelen är dock att vi kommer ha en massa segelbåtar i rummet då vi är på en segelklubb. Detta är ett stort minus men kanske finns det möjlighet att dölja dessa med lakan osv. Jag vill dessutom sätta ut dikter i rummet för folk att läsa.


Jag har även köpt på Arwen på Kronoparken vackert utsmyckade tårtspadar och champagneglas.
 


Kommentarer
Postat av: carro

hihi nu vet du ju svaret på allt ;)

när drar du tillbaka till skåne, svarade du på det? :P PUSS honey <3

2008-07-07 @ 13:32:15
URL: http://carrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0