nu är nog "sommaren" över!

Det blåste in riktigt kyliga vindar idag, höstvindar. tror minsann att den skit sommar vi haft är nu slut för gott. Satt o snacka med "forat killarna" och vi alla konstaterade att det inte direkt varit ngn sommar.
Jag sitter och begrundar veckan som har gått. Mycket har hänt sedan vi stod där på stranden och läste upp våra löften. Det har varit en produktiv vecka trots allt. Garagerensning, planering till att fixa till huset, strandtennis och fest. Riktigt trevligt!

Idag har vi dessutom varit hundvakt till lilla Bonnie. Bonnie är en 13veckors goldenvalp som är skit busig, men sååå söt. Andra gången vi passar henne.. Anton fick tyvärr inte vara med och passa henne då han var på dagis. Sedan drog vi till stan och spenderade presentkortet vi fick av Maria och Niklas! Vi fick ett presentkort på mansion så det var perfekt, ngt som var ännu bättre var att det var REA så med oss hem fick vi:

4 Mariekko skålar

4 svarta kaffe koppar med röd insida (keramik)

en "manuell matberedare"

4 juicyglas från SagaForm

Om två veckor skall vi inviga Roberts present, det blir dvs. biobesök, och samma vecka ska vi utnyttja presentkorten från IKEA. Alla har verkligen gett oss fina tänkvärda presenter. Så nöjda!!

Efteråt drog jag och hämta Anton o Mike drog hem för att fixa till sig inför jobbet.

Jag och Anton hade en mysdag, trots det tråkiga vädret, gick en sväng inom forat och sedan gick vi o lekte på lekplatsen sedan gick vi inom pressbyrån o smaskade på en korv medan vi väntade på bussen. Sen har vi kollat på >Dr Snuggles och avsluttat kvällen med ett varmt bad. Mkt trevlig dag!

Nu ska jag gå o läsa nattsaga för busen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0